ULUSOY KEMER HOLIDAY CLUB - 1 A Travel turistička agencija

ULUSOY KEMER HOLIDAY CLUB

ULUSOY KEMER HOLIDAY CLUB

Lokacija

Nalazi se u Kemeru, Göynük na svojoj plaži, oko 2km od centra Göynüka, oko 10km od centra Kemera, oko 35km od centra Antalije i oko 45km od aerodroma Antalija.

Opšti podaci

Ulusoy je predivan resort okružen drvećem koji se nalazi na svojoj plaži i poseduje odlične kapacitete za odmor i razonodu.

Resort je izgrađen 1989. godine, a kompletno renoviran 2014. godine i zauzima 42.700m2.

Ima 465 soba (40 eco soba, 295 standardne,  38 big standardne, 54 porodične sobe, 38 porodičnih apartmana). Postoje sobe prilagođene osobama sa posebnim potrebama.

Resort ima glavni restoran, dečiji restoran, à la carte restoran, barove (beach, snack, pool, aqua), kafeteriju, poslastičarnicu, “Pine House“, amfiteatar, diskoteku.

Za decu su tu dečiji bazen, mini klub (4-12 god.), junior klub (13-16 god.), mini disko, igralište i dečiji meni za večeru.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža

Resort ima svoju 180m dugačku plažu od sitnog šljunka i peska sa dokom i sa plavom zastavicom EU. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri se ne plaćaju.

Smeštaj

Sve standardne sobe imaju balkon, klima uređaj, satelitsku TV, mini bar (svakodnevno se dopunjuje vodom), sef, kupatilo sa tušem, fen za kosu.

Plaća se: telefon.

Eco sobe su veličine 12-14m², standardne oko 18m², standard big sobe imaju 22-24m², porodične (family) sobe oko 32m², a porodični apartmani (family suite) oko 42m². Porodične sobe i apartmani se sastoje iz dve spavaće sobe odvojene vratima.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je Ultra all inclusive, samoposluživanje, izbor više jela po hotelskim pravilima u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna čorba, užine tokom cele noći.

U konceptu su turske palačinke, razne užine, voće, sladoled, kolači u određeno doba dana, turska kafa, čaj, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, neka uvozna pića u barovima od 10:00h do 00:00h, kao i tokom obroka.

Plaćaju se: flaširana pića, sokovi od svežeg voća, luksuzna uvozna pića, à la carte restoran i ostalo van koncepta.

Alkohol se ne služi mlađima od 18 godina.

Ostali sadržaji

Lekar, frizer, servis za pranje veša, hemijsko čišćenje, parking, rent-a-car, market, prodavnice (juvelir, butik, koža), biznis centar, faks, fotograf.

Sport i zabava

Otvoreni bazen, relaks bazen sa đakuzijem, dečiji bazen, bazen sa 4 tobogana, fitness centar, teniski tereni (plaća se oprema i osvetljenje noću), stoni tenis, košarka, odbojka na plaži, mini fudbal (plaća se osvetljenje noću), pedalina, kanu, vazdušna puška, pikado, boćanje, animacije i predstave, časovi plesa, Wi-Fi u lobiju i kafeteriji (besplatan sa ograničenom brzinom i brojem korisnika).

Plaćaju se: teniski teren noću, oprema za tenis, časovi tenisa, mini fudbal uveče, parasejling, skijanje na vodi, surf, kajak, badminton, bilijar, Wi-Fi (osim na recepciji i u kafeteriji), bioskop, internet cafe, igraonica, playstation i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Tursko kupatilo (hamam), sauna (uz rezervaciju).

Plaćaju se: đakuzi, masaže, tretmani, piling.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

ULUSOY KEMER HOLIDAY CLUB