DELPHIN BOTANIK PLATINUM

DELPHIN BOTANIK PLATINUM

Lokacija

Nalazi se u mestu Okurcalar, na svojoj plaži, oko 32km od Alanje i Sidea, oko 90km od centra Antalije i aerodroma Antalija.

Opšti podaci

Hotel je otvoren 2014. godine,ima ukupno 447 soba (234 standardnih, 5 soba za odrasle sa posebnim potrebama i 208 family soba). Pored glavnog restorana hotel poseduje još 5 à la carte restorana (meksički, italijanski, grčki, libanski i azijski), 9 barova i doskoteku.

Za decu tu su dečiji bazeni, luna park (zajedno sa hotelom Delphin Botanik), mini disco, mini klub i igralište.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža

Hotel ima svoju peščano – šljunkovitu plažu. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri se ne plaćaju.

Smeštaj

Standardne sobe (31m²) poseduju centralnu klimu, sef, mini bar, satelitsku TV sa muzičkim kanalima, kupatilo sa kadom, fen za kosu, balkon, Wi-Fi internet, telefon.  Family sobe (43m²) sastoje se iz 2 spavaće sobe.                                                                                                                                                                                                                                              

Plaćaju se: telefon, room service.

Hrana i piće

Samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera i ponoćna užina u “Irish Pub”-u. U konceptu su i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, topli napici, užine, kafa, kolači, sladoled u različito doba dana, sokovi od svežeg voća.

Plaćaju se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, flaširana pića, à la carte restoran (besplatno jednom u toku boravka, uz obaveznu rezervaciju) i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Lekar, apoteka, frizer, servis za pranje i peglanje veša, šoping centar, faks, shuttle bus do Alanje, Manavgata i Sidea, Wi-Fi internet (sa ograničenom brzinom i brojem korisnika).

Sport i zabava

Otvoreni bazeni za odrasle i decu sa toboganima (jedan samo za goste ovog hotela, a ostali su zajednički sa hotelom Delphin Botanik), zatvoreni bazen, akva park, relax bazen, fitness centar, aerobik, step, gimnastika u vodi, teniski teren uz rezervaciju, stoni tenis, odbojka na plaži, vaterpolo, pikado, luna park, dnevne i večernje animacije i programi, diskoteka, parking.

Plaćaju se: osvetljenje teniskih terena uveče, oprema za tenis, časovi tenisa, motorizovani i nemotorizovani sportovi na vodi, bilijar, kuglanje, internet café, kompjuterske igrice i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Tursko kupatilo (hamam), sauna, fitness centar i parno kupatilo.

Plaćaju se: Spa centar, jacuzzi, centar za negu lepote, tretmani, piling, masaže, terapije, Kleopatrina kupka u mleku..

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

DELPHIN BOTANIK PLATINUM