CRYSTAL GREEN BAY RESORT & SPA

CRYSTAL GREEN BAY RESORT & SPA

Lokacija

Nalazi se u mestu Güvercinlik oko 23km od centra Bodruma i oko 12km od aerodroma. 

Opšti podaci

Hotel je otvoren 1991. godine a poslednji put renoviran 2017.godine. Zauzima površinu od 56.745mi sastoji se od trospratne glavne i aneks zgrade. Ima ukupno 291 sobu (64 standardne, 69 standardnih soba sa krevetima na sprat, 119 large soba, 30 porodičnih i 9 porodičnih sa krevetima na sprat). Gostima su na raspolaganju glavni restoran, tri à la carte restorana , nekoliko barova, snack restoran, poslastičarnica, tri bazena, fitness i Spa centar.

Za decu tu su dva igralište, dečiji klub (4-12 godina), mini disco, bioskop, bazen sa aqua parkom.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža

Hotel ima svoju 250m dugu peščano-šljunkovitu plažu  sa dokom. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna. Na plaži postoji deo koji je isključivo za odrasle (adult only), kao i deo za nepušače.

Smeštaj

Sve sobe imaju split klimu, sef, SAT LCD TV, mini bar, set za kafu i čaj, fen za kosu, kupatilo sa tuš kabinom ili kadom, Wi-Fi internet i balkon.

Standardne sobe su veličine oko 20mi mogu imati terasu ili francuski balkon. Postoje i standardne sobe sa krevetima na sprat koje imaju površinu 23-26m

Large sobe su veličine oko 23mi sastoje. Ove sobe se nalaze i u glavnoj i u aneks zgradi i mogu imati pogled na more ili pogled na baštu i šumu.

Porodične sobe su veličine oko 34mi sastoje se od dve sobe, mogu imati terasu ili francuski balkon. Postoje i porodične sobe koje su iste površine , koje imaju krevete na sprat i nalaze se u aneks zgradi.

Plaća se: telefon, room service.  

Hrana i piće

Usluga u hotelu je Ultimate All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Hotel ima glavni restoran i  tri à la carte restorana (turski, italijanski i riblji restoran). Usluga u turskom i italijanskom restoranu je uz boravak od minimum 7 noći besplatna uz prethodnu rezervaciju. U ponudi je i nekoliko barova – Lagoon Bar, Lobby Lounge, Frozen Bar, Vital Bar, Beach Bar, Adult Bar, Clam Bar , Triangle Disco Bar, 4.8 Feet bar, Beer house. U koncept usluge su uključeni obroci u glavnom restoranu, kao i užine i poslastice u odreženo vreme tokom dana na određenim lokacijama u okviru hotelskog koncepta, domaća bezalkoholna i alkoholna pića.

Plaća se: riblji a la carte restoran, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića kao i sve ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da izmeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Frizerski salon, market, doktor, usluge pranja i peglanja veša, rent-a-car, fotograf, konferencijska sala.

Sport i zabava

Hotel ima glavni bazen,  bazen sa aqua parkom, bazen samo za odrasle (sdult only), joga, karaoke, fitness, sportske aktivnosti, teniski teren, pikado, aerobic, stoni tenis, odbojka na plaži, boćanje, mini fudbal, gimnastika u vodi, šah, igre sa kartama, dnevne aktivnosti, DJ na plaži , kao i večernji program i tematkse večere. U okviru hotelskog kompleksa gostima je na raspolaganju besplatan Wi-Fi internet.

Plaća se: bilijar, sportovi na vodi, osvetljenje teniskih terena i oprema za tenis i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Tursko kupatilo, sauna.

Plaća se: masaže, pilinzi, tretmani za negu lica i tela.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

CRYSTAL GREEN BAY RESORT & SPA
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "294,260" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.1484 RSD