YASMIN BODRUM RESORT - 1 A Travel turistička agencija

YASMIN BODRUM RESORT

YASMIN BODRUM RESORT

Lokacija

Nalazi se oko 3km od Turgutreisa, oko 20km od centra Bodruma i oko 55km od aerodroma.

Opšti podaci

Yasmin Bodrum Resort je izgrađen 2004. godine, a renoviran 2018. godine i zauzima površinu od 108.000m2. Sastoji se od glavne zgrade (6 spratova) i dvospratnih bungalova (42 bloka), i ima ukupno 484 smeštajnih jedinica.

Hotel poseduje tri à la carte restorana (turski, italijanski i riblji) i nekoliko barova.

Za decu je tu mini klub (4-12 godina), dečiji bazen sa dva tobogana, zatvoreni dečiji bazen i mini disko.

Plaža

Hotel se nalazi na svojoj dugačkoj peščano-šljunkovitoj plaži, koja je dugačka čak oko 1km, i ima 3 pontona. Suncobrani, ležaljke i peškiri su besplatni za goste hotela.

Smeštaj

Club standard sobe (oko 29m2)  mogu imati pogled na kopno ili na more, imaju sef, mini bar koji se dnevno dopunjuje vodom, LCD TV, kupatilo, fen, klimu, balkon ili terasu.

Hotel room sobe (oko 30m2) nalaze se u glavnoj zgradi i imaju sve iste sadržaje kao i club sobe. Family sobe imaju oko 45m2, mogu bili u glavnoj zgradi ili u bungalovima, sastoje se od 2 odvojene spavaće sobe, u jednoj sobi je bračni dok su u drugoj sobi 2 odvojena kreveta. Ove sobe imaju balkon.

Napomena: Za sve rezervacije u ovom hotelu gde je potreban smestaj u sobi za bebu neophodno je proveriti cene sa agencijom jer se ovakve rezervacije rade na upit sa hotelom i cena se zbog ovoga moze razlikovati u odnosu na onu koja je iskazana u cenovniku.U bungalovima, tj. club sobama ne postoji Wi-fi internet, dok je u glavnoj zgradi dostupan i u sobama.

Plaća se: telefon, room service.

Hrana i piće

Samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera i ponoćna užina. Lokalna alkoholna, bezalkoholna i neka uvozna pića ulaze u koncept.

Hotel ima tri à la carte restorana: morski ” The Oceania Restaurant “, turski ” Sultan Restaurant ” i italijanski ” La Perla Restaurant “.

Barovi: “Pool Bar”, “Beach Bar”, “Bistro Snack Bar”, “Disco”, “Lobby Bar”.

Plaćaju se:  à la carte restorani uz rezervaciju, premium pića, sveže ceđeni sokovi, room service i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Od dodatnih sadržaja na raspolaganju su: fotograf, šoping centar, rent-a-car, suvenirnica, lekar, frizer, menjačnica, perionica veša, konferencijske sale. 
Wi-Fi internet je besplatan u lobiju sa ograničenom brzinom i brojem korisnika.

Sport i zabava

Gosti hotela mogu uživati u sadržajima: 3 otvorena bazena sa toboganom, 1 zatvoreni bazen, svakodnevne animacije, muzika uživo, žurke na plaži, diskoteka, zatvoreni tereni za odbojku, košarku i tenis (dodatno se plaća), odbojka na plaži, stoni tenis, mini fudbal, vaterpolo, boćanje, pikado, mini klub (4-12 godina), dečiji bazen, zatvoreni dečiji bazen, mini disko, dva tobogana za decu.

Plaća se: teniska oprema, časovi tenisa, osvetljenje teniskih terena, internet cafe, soba sa igrama, sportovi na vodi i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, fitnes. Spa centar zauzima prostor od 2.500m2.

Plaćaju se: masaže, tretmani, meditacija.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

YASMIN BODRUM RESORT