Lokacija

Hotel se nalazi u Nabq Bay, oko 20km od Naama Bay i oko 5km od aerodroma.

Opšti podaci

Hotel se nalazi odmah iza hotela Charmillion Club Resort i Charmillion Sea Life. Preporučuje se porodicama sa decom zbog velikog aqua parka. Nalazi se nedaleko od popularnog Trga Soho. Hotel u ponudi ima 180 smeštajnih jedinica i sve su porodične sobe. 

Za decu tu su dečiji klub (3-12 godina), bazen i igralište.

Plaža

Hotel koristi plažu hotela Charmillion Club Resort i Charmillion Sea Life Resort, plaža je dužine 700m sa pontonskim mostom dužine 147m (nalazi se kod hotela Charmillion Club Resort) koji olakšava ulaz u more. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna. 

Smeštaj

Hotel u ponudi ima 180 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, sef, ketler, mini bar, fen za kosu. 
Family room – sastoje se od dnevnog boravka i spavaće sobe.
Family suite – sastoje se od dve spavaće sobe i dnevnog boravka.

Plaća se: room service, telefon, Wi-Fi internet.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su i užine i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima glavni restoran i Sardinia restoran (italijanska kuhinja). Gostima je na raspolaganju i nekoliko barova – Pool Bar, Terrace Bar i Aqua Bar.

Plaća se:
 sladoled, sveže ceđeni sokovi, a la carte restorani, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Parking, usluga pranja i peglanja veša, doktor, taksi.

Sport i zabava

Hotel u ponudi ima jedan bazen za odrasle i jedan za decu, dva terena za tenis (u hotelu Charmillion Club Resort), 2 terena za mini fudbal, odbojku na plaži, stoni tenis. 

Plaća se: bilijar, sportovi na vodi. 

Spa & wellness

Gosti mogu besplatno da koriste teretanu.

Plaća se: masaže, tretmani za negu lica i tela.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.