BITEZ GARDEN LIFE HOTEL & SUITES

BITEZ GARDEN LIFE HOTEL & SUITES

Lokacija

Hotel se nalazi oko 6km od centra Bodruma i oko 45km od aerodroma MIlas u Bodrumu. 

Opšti podaci

Hotel je otvoren 2006.godine, a poslednji put renoviran 2017.godine, zauzima površinu od 15.000m². Hotel raspolaže sa ukupno 183 sobe (155 standardnih soba, 2 sobe za osobe sa posebnim potrebama, 26 family soba) koje su raspoređene u okviru dva boka okružena drvećem masline i citrusa. Pored glavnog rastorana gostima je na raspolaganju i nekoliko barova, bazeni i Spa centar. Hotel se nalazi na odličnoj lokaciji, smešten u zelenilu a na pešačkoj udajenosti od kafića i centra mesta Bitez, tako da je preporuka onima koji žele aktivan odmor i dobru lokaciju.

Za najmlađe je tu mini club (4-12 godina), igralište, dečija sekcija u okviru glavnog bazena.

Plaža

Hotel je udaljen oko 400m od privatne plaže. Korišćenje peškira za plažu je uz doplatu (na bazenu se ne plaća), ležaljke se na plaži ne plaćaju.                                                                                                                                                                                                                                                        

Smeštaj

Hotel raspolaže sa ukupno 183 sobe ( Standard room – 155, Family room – 26 i 2 sobe prilagođene osobama sa posebnim potrebama). Sve sobe imaju SAT TV, klimu, balkon / francuski balkon, kupatilo sa tuš kabinom, mini bar, fen za kosu, Wi-Fi internet.

Standardna soba je površine 15 – 21m² i mogu imati pogled na baštu ili na bazen.

Family sobe mogu imati veličinu 25 -30m²  i 40-45m².

Plaća se: telefon.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive (samoposluživanje- izbor više jela po pravilima hotela). U glavnom restoranu služe se doručak, kasni doručak, ručak i večera. Na raspolaganju su i 2 bara: Pool bar, Garden bar, dok je Service bar otvoren samo u periodu trajanja obroka,  sladoled i užine u određeno vreme tokom dana na određenim mestima u okviru hotelaskog kompleksa.

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže ceđeni sokovi, energetska pića, flaširana pića, turska kafa i sve van koncepta. 

Ostali sadržaji

Lekar, mini market, servis za pranje i peglanje veša, hemijsko čišćenje, fotograf, frizer.

Sport i zabava

Bazeni, bilijar, aerobik, pikado, stoni tenis, nekoliko puta u toku nedelje večernji programi, dnevne i večernje animacije.

Spa & wellness

Tursko kupatilo ( hamam), sauna, parno kupatilo.

Plaća se: masaža, piling tela, tretmani za lice i telo. 

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

EGEJ -TURSKA 2024

BITEZ GARDEN LIFE HOTEL & SUITES
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "294,260" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.1933 RSD