Lokacija

Hotel se nalazi u severnoj Hurgadi oko 16km od centra i oko 22km od aerodroma. 

Opšti podaci

Hotel je otvoren 2021. godine, zauzima površinu od 22.000m2, u ponudi ima 450 smeštajnih jedinica sa predivnim pogledom na crveno more i bungalovi koji se nalaze na vodi. Čini ga petospratna glavna zgrada i nekoliko šestospratnih zgrada. Gostima su na raspolaganju brojni bazeni, restorani i barovi. 

Za decu tu su aqua park, bazen, igralište, kids club.

Plaža

Hotel ima svoju peščanu 250m dugačku plažu sa pontonom dužine oko 400m, jedan manji deo je sa koralnim grebenom a veći deo je zona sa plitkom vodom. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna za goste hotela. 

Smeštaj

Hotel u ponudi ima 450 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, sef. ketler, fen za kosu. 
Deluxe sobe su veličine oko 32m2.
Superior sobe su veličine oko 40m2.
Porodične sobe su veličine oko 50m2.

Plaća se: room service, telefon, mini bar.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su užine, sladoled i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima dva glavna i nekoliko a la carte restorana – Trattoria (italijanska kuhinja), Wazuzu (azijska kuhinja) i Ethno (lokalni specijaliteti). Gostima su na raspolaganju i barovi – Lobby Bar, Pool Bar, Beach Bar, Chill Bar (za goste 18+), Snack Bar i Happy Moment.

Plaća se: a la carte restorani (besplatno jednom u toku boravka), sveže ceđeni sokovi, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Menjačnica, rent-a-car, limuzina, apoteka, doktor na poziv, prodavnice, usluga pranja i peglanja veša.

Sport i zabava

Hotel u ponudi ima pet bazena od kojih je jedan dečiji, aqua park sa 7 tobogana za odrasle i 5 tobogana za decu, terene za razne sportove, odbojku na plaži, aerobik, boćanje, stoni tenis, dnevnu i večernju animaciju, Wi-Fi internet.

Plaća se: sportovi na vodi.

Spa & wellness

Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu. 

Plaća se: masaže, salon lepote, svi tretmani za negu lica i tela. 

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.