ALBATROS AQUA PARK SHARM EL SHEIKH

ALBATROS AQUA PARK SHARM EL SHEIKH

Lokacija

Hotel se nalazi u El Hadabi, oko 6km od Naama Bay i oko 19km od aerodroma.

Opšti podaci

Hotel je otvoren 2017. godine, u ponudi ima 228 smeštajnih jedinica raspoređenih u dvospratnim zgradama. Poznat je po akva parku koji je najnoviji u regiji i ima 59 tobogana. Pored raznovrsnog sadržaja, gostima je na raspolaganju i nekoliko restorana i barova. Nalazi se u drugoj liniji hotela, iza hotela Beach Albatros. Gosti hotela mogu da koriste sadržaje u Aqua Blu Hotel i Beach Albatros Resort.

Za decu tu su dečiji klub (4-12 godina), igralište, 15 bazena sa 55 tobogana. 

Plaža

Hotel koristi plažu hotela Beach Albatros od koje je udaljen oko 1km. Do plaže redovno vozi shuttle bus. Jedan deo je sa koralnim grebenom a veći deo je lepo uređena kupališna zona sa postepenim ulazom sa plitkom vodom. Upotreba suncobrana, peškira ležaljki je besplatna. 

Smeštaj

Hotel u ponudi ima 236 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, SAT TV, klima uređaj, mini bar, sef, ketler, fen za kosu, Wi-Fi internet.
Standardne sobe (oko 45m2)  mogu imati pogled na bazen ili baštu.
Porodične sobe  (oko 45m2) mogu imati pogled na bazen ili baštu, sastoje se od dela za decu i dela za odrasle odvojene zavesom ili kliznim vratima.

Plaća se: room service, telefon.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All inclusive – rani doručak, doručak, kasni doručak, ručak, večera i kasna večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su i užine, sladoled, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima nekoliko restorana – Soprano (italijanski restoran), Tagine (marokanski restoran) i Millennium (azijska kuhinja). Gostima je na raspolaganju i 9 barova.   

Plaća se: Shisha Corner, sveže ceđeni sokovi, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta.      

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Doktor, limuzina, prodavnice, usluga pranja i peglanja veša. 

Sport i zabava

Hotel ima 24 bazena na otvorenom (4 se greju u toku zimske sezone) – 9 bazena je za odrasle (od kojih su 3 sa toboganima) a 15 za decu (od kojih 11 bazena sa 55 tobogana), 4 jacuzzi-ja na otvorenom, vaterpolo, aerobik, stoni tenis, boćanje, teren za odbojku na plaži, teren za mini golf, dnevnu i večernju animaciju, Wi-Fi internet. 

Plaća se: teren za razne sportove (oprema i osvetljenje), teren za tenis (oprema i osvetljenje), sportovi na vodi.

Spa & wellness

Gosti mogu besplatno da koriste teretanu.

Plaća se: masaže, sauna, tursko kupatilo, salon lepote, frizerski salon i svi tretmani.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

ALBATROS AQUA PARK SHARM EL SHEIKH
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(11) "276,524,291" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.1138 RSD