Pravi odmor vas čeka na Kipru

Limasol je jedan od najuzbudljivijih gradova Kipra, zahvaljujući fantastičnim plažama, noćnom životu, istorijskim znamenitostima i odličnim centrima za kupovinu. Na samo 8 kilometara od centra, nalazi se Mediterranean Beach Hotel 4*, za ležeran odmor, smešten između plaže nagrađene plavom zastavom i zadivljujućih antičkih ruševina. Prostran hotelski kompleks obiluje aktivnostima, a okružuje veliki bazen i baštu upotpunjenu palmama pod kojima ćete uvek naći prirodan hlad. Ako ste ljubitelj aktivnog odmora, možete se uputiti u teretanu, rezervisati svoj termin na teniskom terenu, ili se prijaviti za čas joge ili pilatesa.

Pravi Odmor Vas čeka Na Kipru

Hotel je locira na samoj plaži, što je savršena prilika za svakodevno plivanje i uživanje u toplim vodama Mediterana. Ako vam sve navedeno nije dovoljno aktivnosti, hotel u ponudi ima „Padi“ ronilački centar, ocenjen sa pet zvezdica. Nakon ispunjenog dana, savršeno će vam leći „Aquum“ spa centar, aktivnost laganijeg tempa, koja obavezno treba da bude na listi stvari koje treba da isprobate tokom letovanja u hotelu Mediterranean Beach 4*. Sa širokom ponudom tretmana za vaše zdravlje i lepotu, savršen je vid relaksacije, posebno za roditelje koji vode najmlađe članove porodice, jer za to vreme deca imaju svoj centar samo za igru i uživanje. Bazen prilagođen mališanima i dečiji klub za zanimaciju tokom celog dana, a za one najmlađe goste hotela usluga čuvanja dece.

Za ukusne obroke, tu je izbor između čak 6 restorana, bilo da ste izabrali uslugu punog pansiona, polupansiona ili noćenja sa doručkom, izbor postoji za svačije potrebe. Posle jela je najlepše popiti osvežavajuće piće ili kafu, pa u skladu sa tim, hotel u svojoj ponudi ima 3 bara, gde se u večernjim satima možete i zabaviti u odličnoj atmosferi prijatnih letnjih noći. Pored svega navedenog, ono što će vam se takođe sigurno svideti u ovom hotelu biće vaša soba, sa balkonom koji nadgleda baštu ili more, uređena komforno i sa stilom, i opremljena svim potrebnim elementima koje očekujete na svom odmoru.

Pravi Odmor Vas čeka Na Kipru

Na drugom delu ostrva, podjednako lepom, na samo 5 minuta lagane šetnje od Protarasa, nalazi se hotel Odessa 4*, pravi hotel za one koji ne žele da propuste zanimljiva dešavanja u gradu. Sve u vezi sa Protarasom je očaravajuće, od restorana, noćnog života, pa do prirode i divnih plaža, a sve na dohvat ruke gostiju hotela. Kompleks je renoviran 2017. godine, a pravo je mesto gde biste stvorili nezaboravne momente pored bazen ili na nekoj od blistavih plaža, pod toplim kiparskim suncem. Hotel je idelan izbor za porodice ili parove, koji su u potrazi za udobnim i prijatnim odmorom, kako bi se osvežili i spremni dočekali sve naredne izazove. Osoblje hotela sa zadovoljstvom dočekuje svakog gosta, pa ćete osetiti duh gostoprimstva po kom je Kipar i poznat.

Sa all inclusive uslugom, pored glavnih obroka, gostima su na raspolaganju i raznovrsne užine, kolači, sladoledi i pića, pa nećete imati nikakvu brigu tokom svog letovanja. Boravak u ovom hotelu predstavlja pravu definiciju odmora, jer će biti potrebno da se skoncentrišete jedino na maksimalno uživanje.

Agencija „1 A Travel“ u svojoj bogatoj ponudi ima još puno fenomenalnih hotela na Kipru, ali i u Turskoj i Egiptu, pa celokupnu ponudu možete istražiti na zvaničnom sajtu i čak napraviti online rezervaciju. Sva pitanja koja imate u vezi sa vašim letovanjem, možete postaviti putem kontakt centra, na 011/655 78 00.

array(6) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "5" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(3) { ["taxonomy"]=> string(8) "category" ["terms"]=> array(1) { [0]=> string(3) "327" } ["field"]=> string(7) "term_id" } } ["orderby"]=> array(1) { ["rand"]=> string(3) "ASC" } }