Bogovski odmor u Bodrumu

Bodrum je poznat po divnim plažama, osvežavajućem moru i spektakularnim hotelima,  a jedan od njih je poseban po tome što je koncipiran samo za odrasle, pa je zanimljiv mladima koji žele svoju privatnost, ali i da se dobro provedu. U pitanju je hotel Thor Exclusive 5*, koji svojim zanimljivim nazivom nagoveštava da vas čeka zaista poseban odmor. Dobro poznat bog iz nordijske mitologije, „Thor“, asocira na moć i snagu, a moć u ovom hotelu se svakako oslikava u njegovom luksuzu i eleganciji.

Bogovski Odmor U Bodrumu

Hotel se nalazi u mestu Kajnar, na obali bodrumske rivijere, na samo 6 kilometara od centra Bodruma, i odiše sasvim opuštenom atmosferom, koja je, složićete se, svima nama potrebna tokom dugo očekivanog odmora. Za užitak isključivo gostiju hotela, poseduje privatnu plažu sa belim peskom, prostrani bazeni na otvorenom, kao i zatvoreni bazen u okviru spa centra. Zaista savršen beg za parove. Sobe u hotelu Thor Exclusive 5* su ukrašene mermerom, i sve poseduju klima uređaj, telefon, fen, Wi-fi, mini bar, sef, TV, terasu ili balkon, a „Standard“ i „Swim Up“ sobe imaju čak i đakuzi. Svaka od njih je kao mali spa centar za sebe, pa ćete moći da se opustite u intimnoj atmosferi. Umesto uz dosadni zvuk alarma, svako jutro ćete se buditi uz zvuk talasa i žuborenje vode u bazenu, pa će se vaš mozak vrlo brzo odvići od svakodnevnih obaveza, i usmeriti svaku misao na one lepe, letnje doživljaje. Glavni restoran hotela simbolično nosi naziv „Asgard“, prema mitološkom gradu u kom je bog „Thor“ živeo, a izlazi na šarmantnu terasu sa koje možete posmatrati plavi horizont egejskog mora. Hotel je opremljen i sa dva a la carte restorana, jednim italijanskim, i jednim ribljim, sa morskim specijalitetima. Tokom celog dana, gostima su na raspolaganju i „Lobby Bar“, na plaži, osvežavajući bar sa sladoledima, bar na bazenu i „Loki Disco Bar“, sa raznim alkoholnim i bezalkoholnim pićima i vitaminskim napicima.

Bogovski Odmor U Bodrumu

Za mirna predvečerja, možete se opustiti u sofisticiranom spa centru. Samo za prave hedoniste, tu su sauna, parno kupatilo, tursko kupatilo (hamam) i različiti tipovi masaža. Za one koji ne žele da prave pauzu nakon što su cele godine naporno radili na liniji, tu je moderno opremljen fitnes centar, pa vas nakon jutarnjeg treninga neće gristi savest što ostatak dana provodite lenčareći na plaži.

Kao što smo naveli, hotel je u blizini centra Bodruma, pa možete vrlo brzo i jednostavno doći do grada i ispuniti dan ili prijatno veče šetajući gradskim jezgrom. Nasuprot privatnoj i mirnoj atmosferi hotela Thor Exclusive 5*, u Bodrumu možete očekivati živahnost jednog turskog grada, sa dodirom grčke arhitekture i zabavne atmosfere evropskih gradova.

Bogovski Odmor U Bodrumu

Ono što je svakome bitno je da provede kvalitetan odmor, naravno, po pristupačnim cenama. Hotel Thor Exclusive 5* je među hotelima 5* koji nude odličan odnos kvaliteta i cene, pa je za svaku preporuku. Da ne biste propustili priliku za sjajnu uštedu, agencija „1 A Travel“ pruža mogućnost online rezervacije na zvaničnom sajtu, kao najbrži i najjednostvniji način za rezervaciju vašeg putovanja. Za dodatne informacije možete uvek pozvati kontakt centar na 011/655 78 00.

array(6) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "5" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(3) { ["taxonomy"]=> string(8) "category" ["terms"]=> array(1) { [0]=> string(3) "327" } ["field"]=> string(7) "term_id" } } ["orderby"]=> array(1) { ["rand"]=> string(3) "ASC" } }