TITANIC PORT BAKIRKOY

TITANIC PORT BAKIRKOY

Lokacija

Hotel se nalazi na 56km od aerodroma i na pešačkoj udaljenosti od centra grada. U blizini nalazi se preko 200 prodavnica i nekoliko većih šoping centara, kao i poznata Atakoy Marina.
Hotel je raznim transportnim sredstvima povezan sa velikim istorijskim znamenitostima, kao što su Aja Sofija, Maiden kula, most na Bosforu, Veliki Bazar, Topkapi palata i Plava Džamija. 

Opšti podaci

Hotel je otvoren 2009. godine i predstavlja spoj modernog i urbanog u starom delu grada. Ima 12 spratova i 189 soba. Pripada poznatom luksuznom lancu hotela Titanic i u svojoj ponudi ima nekoliko restorana i barova, kao i bazene i veliki izbor zabavno-sportskih aktivnosti.

Smeštaj

Hotel u ponudi ima189 smeštajnih jedinica i sve imaju klima uređaj, SAT LCD TV, fen za kosu, sef, mini bar, WiFi internet.
Sobe mogu da budu sa pogledom na more ili na grad.

Superior room su veličine 28m² sa pogledom prema gradu. 
Deluxe room su veličine 30m² i imaju pogled na more.
Corner room su veličine 32m².
Executive Deluxe room su veličine 32m² sa pogledom na more.
Suite room su veličine 35m² i imaju pogled na more.
Family room su veličine 56m² i sastoje se od dve spavaće sobe.

Plaća se: room service, telefon

Hrana i piće

Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom.
Hotel u ponudi ima Alesta restoran, gde je moguće isprobati tradicionalnu tursku kuhinju kao i specijalitete iz kuhinja celog sveta. Tu je još i TItanic Coffee, kafić prilagođen poslovnim sastancima i raznim drugim aktivnostima, gde su gosti u prilici da koriste Wi-Fi, piju domaću kafu i uživaju u slatkim specijalitetima u isto vreme.

Ostali sadržaji

Hotel u ponudi ima fitness centar, zatvoreni bazen, masaže, đakuzi, spa, saunu, parno kupatilo, salon lepote, uslugu pranja i peglanja, odvojenu prostoriju za pušače, sale za sastanke.

Sport i zabava

Hotel u svojoj ponudi ima besplatnu teretanu i fitness centar.

Spa & wellness

Befine spa & sportski centar zauzima površinu  od 2770m² i u njemu gosti imaju priliku da uživaju u masažama, raznim tretmanima i sportskim aktivnostima, kao i da koriste spa, fitness i druge centre. U okviru centra, nalazi se veliki unutrašnji bazen kao i teretana.


Plaća se
: spa, salon za lepotu, masaže

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

ISTANBUL - CITY BREAK

TITANIC PORT BAKIRKOY
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "295,260" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.1117 RSD