Lokacija

Carlton hotel nalazi se u starom delu Istanbula u blizini Plave džamije, Aja Sofije, Topkapi Palate i 500m od Grand Bazara (Kapali čaršije). U blizini hotela se nalaze metro i autobuska stanica, dok je aerodorm Ataturk na 15km udaljenosti od hotela.

Opšti podaci

Hotel je otvoren 1986. godine i u ponudi ima 75 smeštajnih jedinica, od kojih su 72 standardne sobe. Nalazi se na 500m od Velikog Bazara i na 1km od Plave džamije, Aja Sofije i Topkapi palate. Gostima su na raspolaganju spa centar i tursko kupatilo, menjačnica, glavni restoran, dok je Wi-Fi dostupan samo u sobama.

Smeštaj

Hotel raspolaže sa 72 smeštajne jedinice i 3 luksuzna apartmana, moderno dizajnirana. Sve sobe su opremljene: centralnom klimom, kupatilom, ketlerom, fenom, direktnim telefonom, mini barom, Wi-Fi, sefom, satelitskom TV. 

Standardna soba  je veličine 15-18m².

Plaća se: room service, telefon.

Hrana i piće

Usluga je na bazi noćenje sa doručkom. Hotel ima glavni restoran koji služi specijalitete turske i mediteranske kuhinje. 

Spa & wellness

Hotel poseduje Spa centar gde gosti mogu uzivati u turskom kupatilu, sauni i drugim tretamnima.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

CARLTON
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "295,260" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.0802 RSD