Lokacija

Hotel se nalazi oko 8km od centra Dahaba i oko 90km od aerodroma.

Opšti podaci

Smesten na obalama Akapskog zaliva i okruzen planinama Sinajske gore, ovaj hotel predstavlja dobar izbor za sve ljubitelje ronjenja, nalazi se nedaleko od poznatog i jednog od najlepsih mesta za ronjenje – Blue Hole (oko 3km). Hotel čine dvospratne glavna i aneks zgrade i u ponudi ima ukupno 145 smeštajnih jedinica.

Za decu tu su bazen i igralište.

Plaža

Hotel ima svoju peščanu plažu sa postepenim ulazom u more, preporučuje se obuća za plažu jer je ulaz u more kamenit. Jedan deo je sa koralnim grebenom što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna. 

Smeštaj

Hotel u ponudi ima 145 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, mini bar, fen za kosu. Sef je besplatan i nalazi se na recepciji.

Plaća se: room service, telefon.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je polupansion All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su i užine i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima glavni restoran i tri bara – Lobby Bar, Pool Bar i Beach Bar. 

Plaća se: sveže ceđeni sokovi, sladoled, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, nargila. Bedouin Corner. 

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Prodavnice, menjačnica, doktor na poziv, rent-a-car, usluga pranja i peglanja veša.

Sport i zabava

Hotel u ponudi ima bazen za odrasle, bazen za decu, mini fudbal, amfiteatar, odbojka na plaži, stoni tenis. 

Plaća se: sportovi na vodi, jahanje kamile. 

Spa & wellness

Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu. 

Plaća se: sauna, parno kupatilo, masaže. 

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

TROPITEL DAHAB OASIS
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(11) "525,276,291" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.1131 RSD