Lokacija

Nalazi se u zalivu Tala, na oko 20km od međunarodnog aerodroma King Hussein.

Plaža

Hotel poseduje privatnu, peščanu plažu. Suncobrani i ležaljke su besplatni.

Hrana i piće

Usluga je polupansion (doručak i večera na bazi samoposluživanja – izbor više jela) ili all inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima).

Dodatno se plaćaju: a la carte restorani, espresso, turska kafa, ceđeni sokovi, kokteli i uvozna alkoholna pića, hrana van predviđenih termina i sve ono što nije pomenuto. Za vreme obroka gosti mogu konzumirati i određena pića bez doplate, po principu samoposluživanja. Sva pića van glavnog hotelskog restorana služe se u plastičnim čašama. Pića koja su obuhvaćena ovom uslugom predstavljaju: određena domaća alkoholna i bezalkoholna pića, na određenom mestu u predviđeno vreme, i to: voda sa dispanzera, sokovi, voda, filter kafa, čaj, pivo, vino i žestoka pića.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Spa centar, stoni tenis, animacije, menjačnica, 2 konferencijske sale, besplatan internet u većem delu hotela.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.