SMART STAY BEACH HOTEL

SMART STAY BEACH HOTEL

Lokacija

Hotel se nalazi u Gumbetu, oko 3km od Bodruma i oko 45km od aerodroma. 

Opšti podaci

Hotel je renoviran 2020. godine i u ponudi ima 101 smeštajnu jedinicu. Nalazi se u centru Gumbeta gde se nalaze brojni kafići, prodavnice i restorani. Gostima su na raspolaganju glavni restoran i 3 bara.

Za decu tu su Mini Club (4-12god), dečije igralište i bazen. 

Plaža

Hotel se nalazi na oko 100m od svoje peščane plaže, upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna za goste hotela. Na plaži nema bar. 

Smeštaj

Hotel ima 101 sobu. Sve sobe imaju  balkon, kupatilo, fen za kosu, klima uređaj, sef, LCD SAT TV

Plaća se: room service, mini bar, telefon.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, kasni doručal, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima) u glavnom restoranu. U konceptu su i užine i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. 
Gostima su na raspolaganju i tri bara – Snack bar (12:00-16:00), Terrace bar( 10:00-24:00) i Pool bar(10:00-21:00).

Plaća se:
sveže ceđeni sokovi, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, turska kafa i sve ostalo van koncepta. 

Hotel zadržava pravo izmene detalja usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…). 

Ostali sadržaji

Rent-a-car, usluga pranja veša, prodavnice, parking, doktor.

Sport i zabava

Hotel u ponudi ima bazen za decu i bazen za odrasle, stoni tenis, košarku, odbojku na plaži, Wi-Fi internet u zajedničkim prostorijama. 

Plaća se: bilijar, stoni tenis, sportovi na vodi.

Za najmlađe

Za decu tu su Mini Club (4-12god), dečije igralište i bazen. 

Spa & wellness

Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

EGEJ -TURSKA 2024

SMART STAY BEACH HOTEL
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "294,260" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.1933 RSD