SARPEDOR BOUTIQUE HOTEL

SARPEDOR BOUTIQUE HOTEL
BOUTIQUE HOTEL

Lokacija

Nalazi se u mestu Torba oko 27km od aerodroma i oko 15km od centra Bodruma.

Opšti podaci

Hotel se nalazi na odličnoj lokaciji i svojoj plaži. Otvoren je 2015. godine i ima ukupno 46 soba  (28 superior soba, 5 superior suite, 7 junior suite, 3 family sobe, 3 family suite) i 3 apartmana (pool suite, grand suite i presidental suite). Gostima su na raspolaganju glavni restoran, nekoliko barova, bazen, Spa i fitness centar. 

Za decu tu je dečiji bazen, kao i dečiji meni u glavnom restoranu.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža

Hotel ima svoju peščanu plažu sa dokom. Upotreba suncobrana, ležaljki ii peškira za plažu je besplatna.

Plaća se: paviljoni.

Smeštaj

Sve sobe imaju LCD TV, mini bar, sef, telefon, ketler, fen, kupatilo, balkon ili terasu i pogled na more.

Superior soba ima površinu 40m2, ima francuski krevet i dnevni boravak sa garniturom za sedenje.

Family soba ima površinu 60m2, ima dve spavaće sobe gde se u jednoj nalazi francuski krevet a u drugoj sobi dva odvojena kreveta, kupatilo sa tušem i prostor sa garniturom za sedenje.

Superior suite ima površinu 45m2, ima francuski krevet, garnituru za sedenje i jacuzzi.

Junior suite ima površinu 85m2, ima francuski krevet i deo za sedenje, sto za 4 osobe i jacuzzi.

Faily suite ima površinu 85-115m2, ima dve spavaće sobe, dva kupatila, trpezarijski sto, garnituru za sedenje, jacuzzi.

Plaća se: telefon, rooom service.

Hrana i piće

Hotel nudi uslugu A la carte All Inclusive- Posluživanje je prema konceptu usluge  a la carte u glavnom restoranu “Sunset” za doručak, ručak i večeru.  U koncept usluge su uključeni obroci u restoranu (doručak, ručak i večera u određenim vremenskim intervalima) koji gosti mogu da biraju prema hotelskom meniju, određena uvozna i domaća pića prema hotelskom izboru. Gosti mogu da koriste i usluge Beach bara,  Pool bara i Wine cave bara na upit. A la carte All Inclusive koncept je u trajanju 07:30-00:00.

Plaća se: sveže ceđeni sokovi, premium pića, Wine cave bar,  sva pića i obroci koji su obeleženi u meniju da nisu uključeni u hotelski koncept, organizacija privatnih romantičnih večera, nargila i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Menjaćki poslovi, rent-a-car, frizer, doktor, servis za pranje i peglanje veša, organizovanje transfera.

Sport i zabava

Hotel ima glavni bazen za odrasle, dečiji bazen a od ostalih aktivnosti tu su stoni tenis, šah, pikado, bilijar, odbojka na plaži, košarka, fitness centar, uživo muzika i večernji program. Wi-Fi internet je dostupan besplatno gostima na javnim površinama hotela.

Plaća se: sportovi na vodi i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Tursko kupatilo, parno kupatilo, sauna.

Plaća se: masaže i ostali tretmani lica i tela.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

SARPEDOR BOUTIQUE HOTEL
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "294,260" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.1138 RSD