PLUMERIA BOUTIQUE

PLUMERIA BOUTIQUE

Lokacija

Hotel poseduje Nalazi se na ostrvu Thinadhoo (Vaavu Atoll), u samom centru ostrva.

Opšti podaci

Hotel je idealan izbor za putnike koji traže udobnost i intimnost na jednom od najlepših mesta na planeti. Ostrvo na kojem se nalazi Plumeria Boutique ima prelepe peščane plaže koje su samo korak udaljene od vaše sobe. Beli pesak, tirkizno more i palme koje prave hlad, stvaraju savršeno okruženje za opuštanje i sunčanje. Možete šetati obalom, plivati u kristalno čistom moru ili jednostavno ležati na plaži i uživati u tihom rajskom ambijentu. Osim što možete uživati u sunčanju i kupanju, Plumeria Boutique Hotel nudi brojne aktivnosti za goste svih uzrasta. Možete istraživati podvodni svet ronjenjem, provesti dana na izletu na obližnjim ostrvima, ili se opustiti uz spa tretmane i masaže. Za avanturiste, tu su vodeni sportovi kao što su surf i skijanje na vodi.

Plaža

Ostrvo na kojem se nalazi Plumeria Boutique Hotel ima prelepe peščane plaže koje su samo korak udaljene od vaše sobe. Beli pesak, tirkizno more i palmi koje prave hlad, stvaraju savršeno okruženje za opuštanje i sunčanje. Možete šetati obalom, plivati u kristalno čistom moru ili jednostavno ležati na plaži i uživati u tihom rajskom ambijentu.

Smeštaj

Hotel poseduje 88 smeštajnih jedinica. Svaka soba je opremljena modernim sadržajem, uključujući besplatan Wi-Fi, klima uređaj, TV SAT, mini bar i sef za vaše dragocenosti. 

Hrana i piće

U okviru hotela u ponudi je usluga BB,HB i DB. Hotel poseduje bar, restoran, snack bar. Restoran hotela nudi raznolik izbor internacionalnih i lokalnih kulinarskih specijaliteta. Možete uživati u svežim morskim plodovima, azijskim jelima, ili se opustiti uz koktele na plaži. Kombinacija ukusa, mirisa i prelepih pejzaža će vas ostavititi bez daha. 

Ostali sadržaji

Besplatan internet, otvoreni bazen.

Spa & wellness

Hotel u ponudi ima masaže, saunu i spa centar.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornosti.

PLUMERIA BOUTIQUE
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "543,545" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.1153 RSD