PENSEE ROYAL GARDEN - 1 A Travel turistička agencija

PENSEE ROYAL GARDEN

PENSEE ROYAL GARDEN

Lokacija

Nalazi se u regiji Marsa Alam, oko 20km pre turističkog centra Marsa Alam, oko 40km od istoimenog aerodroma i oko 140km od aerodroma u Hurgadi.

Plaža

Hotel ima svoju peščanu plažu dugu 600 m. Jedan deo plaže je sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a drugi deo uređena kupališna zona. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri se ne plaćaju.

Hrana i piće

Usluga je all inclusive, samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima: doručak (07:00-10:00), kasni doručak ( 10:00 – 12:00), ručak (12:30-14:30), večera (19:00-21:30) i užine – uz uključena domaća alkoholna i bezalkoholna pića u intervalu od 10:00 do 23:00h.

Plaća se: ceđeno voće,  uvozna alkoholna pića i šampanjac, sladoled, turska kafa i kapućino, kao i sve ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Hotel u svom sastavu ima tri bazena od kojih se jedan greje tokom zime, fitness, teren za fudbal, tenis, stoni tenis, gimnastika u vodi, vaterpolo, odbojka i animacije.

Plaća se: wellness centar (spa, masaže, sauna, parno kupatilo, đakuzi, unutrašnji bazen), bilijar, Wi-Fi, jahanje konja i kamila, sportovi na vodi, usluga lekara i pranja veša.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

PENSEE ROYAL GARDEN
OTVARAMO 01. JUNA  
Obaveštavamo vas da će naše poslovnice početi sa postepenim otvaranjem od 01. juna 2020. godine.