Lokacija

Hotel se nalazi u Naama Bay, oko 12km od aerodroma. 

Opšti podaci

Hotel je deo hotelske grupacije Accor, pa su usluga i sadržaj kompleksa jedan od glavnih aduta. Može se takođe pohvaliti i dobrom lokacijom jer se nedaleko nalaze brojni raznovrsni sadržaji. U ponudi hotela je nekoliko restorana i barova kao i veliki izbor sadržaja pa se preporučuje gostima svih uzrasta.

Za decu tu su dečiji klub, bazen, animacije.

Plaža

Hotel ima svoju plažu sa postepenim ulazom u more, jedan deo je sa koralnim grebenom što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna.

Smeštaj

Hotel u ponudi ima 197 smeštajnih jedinica i sve imaju klima uređaj, SAT LCD TV, ketler, mini bar, fen za kosu, sef.
Superior sobe mogu imati pogled na bazen ili baštu.
Suite imaju pogled na more. 

Plaća se: room service, telefon. 

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel ima glavni restoran Coral i dva a la carte restorana – Al Dente (italijanska kuhinja) i Al Sharqi (orijentalna kuhinja). Gostima su na raspolaganju i barovi – Pool Bar i Beach Bar.

Plaća se: a la carte restorani, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta. 

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Usluga pranja i peglanja veša, doktor, menjačnica, prodavnice.

Sport i zabava

Hotel u ponudi ima nekoliko bazena za decu i odrasle, stoni tenis, odbojku na plaži, stoni tenis, Wi-Fi internet u javnim prostorijama, dnevna i večernja animacija.

Plaća se: sportovi na vodi.

Spa & wellness

Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu. 

Plaća se:
soba za relaksaciju, hamam, masaža, svi tretmani za negu lica i tela. 

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.