LE SUFFREN HOTEL & MARINA

LE SUFFREN HOTEL & MARINA

Lokacija

Hotel se nalazi na 36km od aerodroma i na pešačkoj udaljenosti od istorijskog centra grada i od poslovnog dela. Okružen je planinama i morem, a u blizini nalazi se veliki broj turističkih atrakcija, prodavnica i kafića, kao i muzeja i Odisej Okeanarijum.

Opšti podaci

Hotel je otvoren 2004. a poslednji put renoviran 2019. godine. Nalazi se na udaljenosti od 36km od aerodroma i izlazi direktno na marinu Port Luisa, glavnog grada. Predstavlja spoj modernog, luksuznog i gradskog tipa hotela, a gostima je na raspologanju velik izbor aktivnosti, od opuštanja i uživanja u spa centru hotela do organizovanog obilaska ostrva.

Plaža

Hotel ima svoju plažu uz marinu.

Smeštaj

Hotel u svojoj ponudi ima 102 smeštajne jedinice. Sve sobe mogu da budu sa pogledom prema Indijskom okeanu ili prema bašti.

Standard sobe su veličine 30m
Superior sobe su veličine 35m2

Sve sobe imaju klimu, LCD TV, sef, ketler za kafu i čaj, mini bar i sef.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je na bazi noćenja sa doručkom.
Hotel ima dva restorana, od kojih jedan, zahvaljući pozicioniranosti hotela uz marinu, nudi specijalitete od morskih plodova i kuhinja iz celog sveta, a drugi je specijalizovan kao suši restoran. Pored njih, hotel ima i bar uz okean, kao i veliki broj kafića.

Ostali sadržaji

Hotel ima teren za skvoš, deo prilagođen za roštilj, salu za kuglanje, kazino, sale za konferencije i sastanke.

Plaća se: tretmani lepote, masaže, spa, usluga pranja, sušenja i peglanja veša, sale za konferencije i sastanke

Sport i zabava

Hotel pored teretane i fitness centra, ima i salu za kuglanje, teren za skvoš kao i klub za ronjenje.

Spa & wellness

Hotel ima Spa Fitness & Wellness Club, u čijem su sastavu fitness centar, teretana, sauna i spa, parno kupatilo, kao i bazen na otvorenom i zatvorenom.

Plaća se: tretmani lepote, masaže, spa

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

LE SUFFREN HOTEL & MARINA
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "546,553" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.1154 RSD