Lokacija

Hotel se nalazi u mestu Çamyuva, na svojoj plaži, 3km od centra Kemera, 45km od centra Antalije i 65km od aerodroma Antalija.

Opšti podaci

Hotelski kompleks prostire se na površini od 10.000m2, hotel raspolaže sa 140 standardnih soba. U okviru hotela nalaze se glavni restoran, a’ la carte restoran, jedan bar i diskoteka.

Za decu su tu mini bazen, igralište i dečiji klub.

Plaža

Hotel ima svoju privatnu, peščano-šljunkovitu plažu. Suncobrani i ležaljke se ne plaćaju. Peškiri se mogu dobiti uz depozit.

Smeštaj

Standardna soba: kupatilo, fen, klima, telefon, sef, mini bar (prazan), TV.

Plaća se: sef, room service, telefon i ostalo van koncepta.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All inclusive i obuhvata doručak, užinu, ručak, večeru i određena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Plaćaju se: sva pića posle 22:30h, sva pića u diskoteci, sveže ceđeno voće, kokteli, sladoled, turska kafa, uvozna pića, a la carte restoran i ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj itd.)

Ostali sadržaji

Doktor, prodavnice, rent-a-car,menjačnica, servis za pranje veša, internet se plaća (besplatan je samo u lobiju hotela).

Sport i zabava

Otvoreni bazen, bazen sa toboganima, odbojka na plaži, ping-pong, aerobik, pikado, bilijar, sportovi na vodi, kurs ronjenja, diskoteka.

Plaća se: bilijar, sportovi na vodi, kurs ronjenja, sva pića u diskoteci i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Tursko kupatilo (hamam), sauna.

Plaćaju se: masaže, piling i ostalo van koncepta.

Napomena


Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene, ne može snositi odgovornost.