LA ROSA WAVES RESORT

LA ROSA WAVES RESORT

Lokacija

Nalazi se u Sakali, oko 10km od aerodroma. 

Opšti podaci

Hotel je otvoren 2020. godine, nalazi se u Sakali u blizini marine, tržnih centara, kafića i restorana. U ponudi ima 281 smeštajnu jedinicu, a gostima je na raspolaganju nekoliko restorana, barova i bazen.

Za decu tu su deo u bazenu, dečiji klub, igralište i akva park.

Plaža

Hotel se nalazi na peščanoj plaži, upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna.

Smeštaj

Hotel u ponudi ima 281 smeštajnu jedinice i sve imaju terasu/balkon, SAT LCD TV, mini bar, ketler, klima uređaj, fen za kosu, sef, Wi-Fi internet.

Plaća se: telefon, room service.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All inclusive – doručak, kasni doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Gostima je, pored glavnog restorana Loka Main Restaurant, na raspolaganju i nekoliko a la carte restorana – Tota Fareast Restaurant (besplatno jednom u toku boravka), Tappnyaki Restaurant, Italian Restaurant (besplatno jednom u toku boravka) i Sea Food Restaurant. U ponudi hotela je i nekoliko barova – Lobby Bar, Pool Bar, Aqua Bar i Beach Bar. U konceptu su i užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića – kafa, topla cokolada, filter kafa, čaj, sokovi, pivo i vino.

Plaća se: a la carte restorani (Tota Fareast i Italian Restauran besplatno jednom u toku boravka, Tappnyaki i Seafood Restaurant se plaćaju, potrebna rezervacija unapred), uvozna alkoholna i bezalkoholna pića. 

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj).

Ostali sadržaji

Doktor, usluga pranja i peglanja veša, prodavnice, parking.

Sport i zabava

Hotel ima jedan bazen sa delom za decu, odbojku na plaži, teretana, bilijar, stoni tenis, dnevne i večernje animacije.

Plaća se: džakuzi, salon lepote, centar za sportove na vodi.

Spa & wellness

Masaže, sauna i parno kupatilo.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

LA ROSA WAVES RESORT