KARMIR RESORT AND SPA - 1 A Travel turistička agencija

KARMIR RESORT AND SPA

KARMIR RESORT AND SPA

Lokacija

Nalazi se u Kemeru, Göynük oko 8km od centra Kemera, oko 30km od centra Antalije i oko 40 km od aerodroma Antalija.

Opšti podaci

Karmir Resort & Spa je odlično pozicioniran novi hotel koji se već pokazao kao pravi izbor za odmor i relaksaciju u živopisnoj prirodi. Hotel je otvoren u maju 2014. godine.

Okružen je prelepim mediteranskim morem, s jedne strane i četinarskom šumom po obodima planinskog masiva, s druge strane. Prostire se na površini od 18.000m2.

Ima 297 soba raspoređenih u tri četvorospratne zgrade (247 standardnih soba, 40 family soba, 6  junior apartmana , 2 kraljevska apartmana i 2 Karmir apartmana). Za osobe sa posebnim potrebama prilagođene su četiri sobe.

Hotel ima glavni restoran Citirne, nomadski šator, poslastičarnicu, 2 à la carte restorana (Amethyst – italijanski i Rubi – turski), 4 bara (Diamond lobby, Aqua Marine Pool, Jade Pub i Pearl Beach).

Za decu su tu dečiji bazeni sa toboganima, mini klub, animacije i dečiji bife u glavnom restoranu.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža

Hotel ima svoj deo na peščano-šljunkovitoj plaži koja se nalazi oko 110m od hotela, preko puta manje ulice. Upotreba suncobrana, ležaljki, dušeka i peškira se ne plaća.

Plaćaju se: paviljoni na plaži.

Smeštaj

Sve standardne sobe imaju centralnu klimu, bračni ili dva pojedinačna kreveta, sef, mini bar (napunjen po dolasku), satelitsku TV, kupatilo sa tuš/kadom, fen za kosu, laminat i balkon.

Plaćaju se: mini bar, Wi-Fi internet (7 dana oko 15$), telefon, room service.

Standardne sobe imaju površinu oko 23m². Porodične sobe (family) su površine oko 34m². Imaju dve sobe, u jednoj je bračni krevet, a u drugoj 2 single ležaja. Junior Suite je velika soba sa bračnim krevetom i prostorom za sedenje, površine oko 40m². Ima i prostrani balkon. King Suite je slična Junior Suite-u samo je površine oko 51m². Karmir Suite je velika soba sa bračnim krevetom i prostorom za sedenje, površine oko 63m².

Hrana i piće

Samoposluživanje u glavnom restoranu: doručak 07:00h do 10:00h, kasni doručak od 10:00h do 11:00h, ručak od 12:30h do 14:00h, večera od 19:00h do 21:00h i ponoćna užina od 23:00h do 00:00h. Quartz snack bar radi od 13:00h do 16:00h (brza hrana), Rubi restoran služi razne paštete od 12:00h do 16:00h, Sapphire poslastičarnica radi od 14:00h do 17:00h. U koncept ulaze lokalna alkoholna i bezalkoholna pića i sladoled za vreme doručka, razne užine i dijetalni i dečiji bife u glavnom restoranu.

Plaćaju se: à la carte restorani (uz obaveznu prethodnu rezervaciju), uvozna i premium pića i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Lekar, frizer, servis za pranje i peglanje veša, hemijsko čišćenje i sale za sastanke.

Sport i zabava

Otvoreni bazen, bazen sa toboganima, dečiji bazen, zatvoreni bazen, zatvoreni dečiji bazen,  gimnastika u vodi, aerobik, step i časovi plesa, odbojka na plaži, vaterpolo, igre i animacije na bazenu, teatar, muzika uživo, večernji programi i predstave, fitness centar, stoni tenis, pikado, košarka, streljaštvo, tenis, Wi-Fi internet u lobiju sa ograničenom brzinom i brojem korisnika.

Plaćaju se: internet café, osvetljenje teniskih terena, časovi tenisa, časovi ronjenja, sportovi na vodi, bilijar, video igrice i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Spa centar sastoji se od četiri VIP sobe za masažu, četiri standardne sobe za masažu i beauty centra na 700m². Tursko kupatilo (hamam), sauna, fitness centar, šok-tuševi i parno kupatilo ulaze u koncept.

Plaćaju se: tretmani za negu lepote, masaže, terapije, beauty room i vip bazen.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

KARMIR RESORT AND SPA