Lokacija

Hotel se nalazi u Nabq Bay, oko 19km od Naama Bay i oko 10km od aerodroma.

Opšti podaci

Hotel predstavlja spoj tuskanske arhitekture i egipatske ljubaznosti. Preporučuje se svima, porodicama sa decom zbog velikog broja porodičnih soba, posebnim glavnim restoranom za porodice, lepim ulaskom u vodu na plaži a tu su i animacija za decu, večernji program… Za parove tu je poseban glavni restoran “samo za odrasle” kao i nekoliko a la cart restorana, terasa gde nema animacije i glasne muzike uveče sa pogledom na resort i more. Kompleks se sastoji od trospratnih zgrada i u ponudi ima 645 smeštajnih jedinica. 

Za decu tu su 2 bazena sa toboganima, dečiji klub, igralište.

Plaža

Hotel ima svoju peščanu 500m dugačku i lepo uređenu plažu. Jedan od retkih hotela u delu Nabq Bay gde postoji mogućnost kupanja u laguni na plaži gde nema korala i gde nije potrebna obuća za kupanje. Veći deo plaže je sa koralnim grebenom sto privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, manji deo je zona sa plitkom vodom. Do koralnog grebena se dolazi preko pontona. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna. Peškiri za plažu se nalaze u sobi a mogu se zameniti na plaži ili bazenu.

Smeštaj

Hotel u ponudi ima 645 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, ketler, fen za kosu, sef.
Standardne sobe (oko 25m2) – imaju pogled na baštu i bazare (deo hotela koji se nalazi pre ulaska na recepciju tj. zgrada pored)
Superior Deluxe sobe (oko 33m2) – imaju pogled na bazen i more.
Porodične sobe – veće sobe za maksimum 2 odraslih i 2 dece. Roditeljski deo je razdvojen od dečijeg rol vratima. U delu za decu nalaze se 2 manja kreveta. 

Plaća se: room service, telefon, mini bar.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su i užine, sladoled i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel ima nekoliko restorana – Al Zaytoun (glavni restoran), Al Nakheel (glavni restoran samo za odrasle), Sofra (bliskoistočna kuhinja), Makai Tukai (azijska kuhinja) i Nino’s (italijanska kuhinja). Gostima su na raspolaganju i barovi – Coral Bar, Reef Bar, Oriental Flair, Blue Bar, Sand Bar, Shurouk (samo za odrasle), Las Palmas i Glow (diskoteka). 

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, a la carte restorani, sveže ceđeni sokovi i ostalo van koncepta. 

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Menjačnica, usluga pranja i peglanja veša, doktor, rent-a-car.

Sport i zabava

Hotel ima 4 bazena, 2 dečija bazena, stoni tenis, dnevnu i večernju animaciju, Wi-Fi internet, teren za tenis, odbojku na plaži, mini fudbal. U toku zimske sezone greju se 2 bazena.

Plaća se: osvetljenje teniskog terena, bilijar, sportovi na vodi.

Spa & wellness

Gosti mogu besplatno da koriste teretanu koja se nalazi u delu Jaz Mirabel Park.

Plaća se: masaže, svi tretmani za negu lica i tela.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

JAZ MIRABEL BEACH
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(11) "276,292,291" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.1138 RSD