HURAWALHI ISLAND RESORT

HURAWALHI ISLAND RESORT

Lokacija

Nalazi se na ostrvu Hurawalhi, Lhaviyani Atol, udaljen oko 40 min leta od međunarodnog aerodroma u Velani.

Opšti podaci

Hurawalhi Island Resort je deo grupacije CROWN & CHAMPA RESORTS, smešten na očaravajućem privatnom ostrvu koje se prostire na 6,5 ha netaknutog atola Lhaviyani. Luksuzno odmaralište namenjeno samo za odrasle 15+  u ponudi ima 90 villa uključujući 30 Ocean Pool Vile, 21 Beach Sunset Pool Vile, 9 Beach Pool Vile, 15 Romantic Ocean Vile i 15 Ocean Vile.
Gostima resorta su na rspolaganju nekoliko restorana:
Canneli restoran nalazi se na plaži (internacionalna i azijska kuhinja po principu A La Carte menia za doručak i večeru, ručak se služi samo nedeljom).
5.8 Undersea restoran (tačno toliko metara se nalazi ispod lagune za prave gurmane koji će uživati u specijalitetima tropskih riba i u meniju svetske klase).
Kashibo restoran ( ukus Azije u ovom živopisnom restoranu iznad vode pored Azijske ulične hrane, možete uživati u morskim plodovima, vegetarijanskim specijalitetima).
 Junk Food Kitchen (JFK nudi veganski pristup klasicima burgeri, nachos..)
Tu su još i snack mani u Coco baru i bazenu, obedovanje u vili sa 24h uslugom ili romantična večera na plaži.
Pored 4 restorana, resort ima u ponudi i nekoliko barova: Coco, Kashibo, Champagne Pavilion i Vinski podrum.

Plaža

Ostrvsko odmaralište okruženo prelepom lagunom i dugim peščanim plažama sa belim peskom.

Smeštaj

Hurawalhi Island Resort u ponudi ima 90 villa uključujući 30 Ocean Pool Vile, 21 Beach Sunset Pool Vile, 9 Beach Pool Vile, 15 Romantic Ocean Vile i 15 Ocean Vile.

Svaka vila poseduje king size krevet, klimu, nadzemni ventilator, sef, garderober, prostor za sedenje, radni prostor sa stanicama za punjenje, toalet, unutrašnje kupatilo sa rain tušem, dupli lavabo, fen, bade mantil, privatna terasa za sunčanje sa ležaljkama i garnitura za sedenje ( sto i stolice), mini bar (dopunjuje se dnevno alkoholnim i bezalkoholnim napicima, vodom, domace vino, flaširano pivo, energetsko piće), izbor kafe Nespresso aparat, čajevi i grickalice. IDD telefon, WiFi, IPTV od 48” sa velikim izborom najnovijih filmova. Struja je 220 VAC, 50HZ sa standardnum UK utičnicama.

Ocean pool vile su veličine 132m2   sastoji se od jedne veće prostorije zajedno sa delom za sedenje, kupatilo, hodnik, sa privatnom terasom i infinity bazenom predstavljaju oličenje luksuza.
Romantic ocean vile su površine 105m2 sastoji se od jedne veće prostorije zajedno sa delom za sedenje, kupatilo, hodnik, prostrane terase sa pogledom na okean i kadom na terasi upotpunjuje romantičan zalazak sunca.
Ocean vile su površine 105 m2 nalaze se iznad vode sa direktnim pristupom okeanu i očaravajućem pogledu sa terase. sastoji se od jedne veće prostorije zajedno sa delom za sedenje, kupatilo, hodnik.
Beach sunset pool vile su površine 132m2  sastoji se od jedne veće prostorije zajedno sa delom za sedenje, kupatilo, hodnik, prostrane terase sa infinity bazenom, nekoliko koraka od plaže i lakim pristupom glavnim objektima na ostrvu. 
Beach pool vile su površine 105m2  sastoji se od jedne veće prostorije zajedno sa delom za sedenje, kupatilo, hodnik, prostrane terase sa bazenom, nekoliko koraka od plaže sa lakim pristupom glavnim objektima na ostrvu. 

Plaća se: room service, telefon

Hrana i piće

Resort pruža usluge All inclusive plus, pun pansion, polupansion i noćenje sa doručkom.

 All Inclusive Plus – doručak (08-10:30h), ručak (13-14:30h) večera (19:30-22h) u restoranu Canneli, neograničena alkoholna i bezalkoholna pića, smoothies, sveže ceđenji sokovi, izbor kafe ( Nespresso aparat).
Ručak i večera u restoranu Kashibo uz predhodnu rezervaciju 3 menija po izboru.
Ručak i večera u restoranu JFK 2 menija po izboru od 12 do 22h
Ručak u restoranu 5.8 Undersea 5 menija uz doplatu 175$ po osobi.
U konceptu su: veganski, tematski meni i užina u odredjeno doba dana.

Plaća se:  5.8 Undersea, obedovanje u vili, šampanjac iz mini bara, Spa tretmani, sportovi na vodi, Ekskurzije i sve ostalo van koncepta. 

Ostali sadržaji

Klinika – sa dostupnim doktorom 24h, šoping centar (butici, juvelirnica, prodavnica suvenira), usluga pranja i sušenja veša, faks, profesionalni fotograf, wellness i fitnes aktivnosti.

Sport i zabava

Hotel ima infinity bazen sa magičnim pogledom na okean, teniski i fudbalski teren, fitness centar, aerobik. Gostima su još na raspolaganju gimnastika u vodi, odbojka na plaži,  jutarnja gimnastika i razne dnevne i večernje animacije, živa muzika, Wi-Fi internet, diving i snorklin centar.

Plaća se: tretmani i masaže u spa centru, joga privatni časovi (grupni se ne plaćaju), časovi meditacije.

Spa & wellness

Resort se može pohvaliti raznolikom ponudom vrhunske opreme za vežbanje kao i mogućnosti individualnih treninga i sesije joge u fitnes centru, različite opcije meditacije, Duniye spa koji će probuditi sva vaša čula.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

HURAWALHI ISLAND RESORT
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "543,545" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.1154 RSD