HOLIDAY INN MAURITIUS MON TRESOR, AN IHG HOTEL

HOLIDAY INN MAURITIUS MON TRESOR, AN IHG HOTEL

Lokacija

Hotel se nalazi u mestu Plaine Magnien, na 1km od aerodroma i na 1km od centra naselja. U blizini, tu su Shandon i Blue Bay Beach, veliki šoping centar Bo’Valon Ma, zoo vrt i veliki broj muzeja.

Opšti podaci

Hotel je otvoren 2013. godine i nalazi se u mestu Plaine Magnien, na jugu ostrva. Predstavlja spoj urbanog i luksuznog, a nalazi se na 1km od aerodroma i na 1km od centra naselja. U svojoj ponudi, hotel ima 140 soba, spa i fitness centar, teretanu, terene za tenis, bazene, a na samo 10 minuta nalazi se i veliki šoping centar Bo’Valon Ma.
U blizini, nalaze se Shandon Beach i Blue Bay plaža.

Za decu tu su igraonice.

Plaža

U blizini hotela nalaze se Shandon Beach i Blue Bay plaža.

Smeštaj

Hotel u svojoj ponudi ima 140 smeštajnih jedinica i sve imaju  SAT LCD TV, sef, mini bar, fen za kosu, kao i zvučnu izolaciju.

Standardne sobe su veličine 25m².

Plaća se: room service, telefon. 

Hrana i piće

Usluga u hotelu je na bazi noćenja sa doručkom.
Hotel ima restoran “1933” i bar “Piper N’ Bar”.

Ostali sadržaji

Hotel ima spa i fitness centar, teretanu, ronilački klub, deo za ping-pong i roštilj, bazen na otvorenom i zatvorenom, sale za konferencije i sastanke, igraonice za decu.

 Plaća se: usluga pranja, sušenja i peglanja veša, sale za konferencije, masaže, spa, tretmani lepote.

Sport i zabava

Hotel ima bazene na otvorenom i zatvorenom, teretanu, deo za ping-pong, igraonice, teniske terene.

Spa & wellness

Hotel ima opremljen spa i fitness centar, teretanu, saune, parna kupatila, razne tretmane za lepotu, masaže. 

 Plaća se: Spa, tretmani za lepotu, masaže

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

HOLIDAY INN MAURITIUS MON TRESOR, AN IHG HOTEL
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "546,553" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.1474 RSD