Lokacija

Udaljen je oko 55km od aerodroma u Antaliji i oko 12km od centra Sidea.

Opšti podaci

Hotel se otvara u maju 2020. godine, gostima su na raspolaganju 3 a la carte restorana, poslastičarnica, 3 bara (“Lobby bar”, “Pool bar” i “Beach bar”) kao i diskoteka. Ukupno ima 500 smeštajnih jedinica.

Za decu je tu mini club (4-12god) i dečiji bazen.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža

Nalazi se na oko 400m od peščane plaže, upotreba suncobrana i ležaljki je uključena u cenu. Do plaže, gostima je na raspolaganju shuttle bus.

Smeštaj

Standardne sobe imaju mini bar (dopunjuje se dnevno vodom), TV, telefon, centralna klimu, WI-FI i fen. Površina standarnih soba je 22m2, dok family sobe imaju dve spavaće sobe i jedno kupatilo i zauzimaju površinu od 38m2.

 Plaća se: room service, telefon i ostalo van koncepta.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All inclusive, samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima u glavnom restoranu: doručak (07:00 – 10:00), kasni doručak (10:00 – 10:30), ručak (12:30 – 14:00), večera (19:00 – 21:00), ponoćna supa (23:00 – 24:00), užine i sladoled u određeno doba dana. Lokalna alkoholna i bezalkoholna pića su takođe uključena u all inclusive koncept. 

Plaća se: Vitamin bar, uvozna i flaširana pića, sveže ceđeni sokovi i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Frizer, doktor, servis za pranje veša, fax.

Sport i zabava

Bazen za odrasle (18+), akva park, pikado, stoni tenis, fitnes centar, odbojka na plaži, razne dnevne i večernje animacije i uživo muzika.

Plaća se: diskoteka, svi sportovi na vodi i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Tursko kupatilo, sauna.

Plaćaju se: masaže, tretmani lica i tela i ostalo van koncepta.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.