DREAM FAMILY CLUB

DREAM FAMILY CLUB

Lokacija

Nalazi se u mest Kumköy, na oko 350m od svoje plaže, oko 5km od centra Sidea, oko 11km od Manavgata, oko 65km od centra Antalije i oko 60km od aerodroma Antalija.

Opšti podaci

Hotel poseduje 200 smeštajnih jedinica, od čega 80 standardnih soba i 120 porodičnih soba. Pored glavnog restorana, hotel poseduje i  a’ la carte restoran koji možete posetiti besplatno, jednom u toku boravka, uz obaveznu rezervaciju. Gostima su na raspolaganju još i “Lobby Bar”, “Family Pool Bar” i “Beach Bar”.

Za decu je tu mini klub, dečji bazen sa toboganima i dečji meni.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža

Dream Family Club ima svoju peščanu plažu, udaljenu 350m od hotela. Ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni na plaži i oko bazena. Do plaže vozi shuttle bus nekoliko puta dnevno.

Smeštaj

Sve sobe poseduju: kupatilo, klima uređaj, LCD TV, mini bar (voda, čaj i kafa), fen za kosu, Wi-Fi (besplatan svuda u hotelu, sa ograničenom brzinom i brojem korisnika).

 Family sobe imaju dve spavaće sobe i jedno kupatilo.

Plaćaju se: sef, room service i telefon.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera (samoposluživanja, izbor više jela prema hotelskim pravilima), ponoćna supa, užina, sladoled, kafa i kolači, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Jednom u toku boravka večera u  à la carte restoranu (uz prethodnu rezervaciju). Alkohol se ne služi mlađima od 18 godina.

Plaća se: uvozna pića, sokovi od svežeg voća, à la carte restorani (osim jednom u toku boravka) i ostalo van koncepta. Pića se plaćaju posle 00:00. 

Ostali sadržaji

 Doktor, servis za pranje veša, prodavnice, internet caffe, frizer, faks.

Sport i zabava

Otvoreni bazeni, dečiji bazen, aqua park sa 7 tobogana, zatvoren bazen, odbojka, košarka, stoni tenis, pikado, fitness centar, animacije.

Plaćaju se: sportovi na vodi i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Tursko kupatilo i sauna.

Plaćaju se: masaže, svi tretmani lica i tela  i ostalo van koncepta.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

DREAM FAMILY CLUB