Lokacija

Nalazi se u Hadabi, oko 5km od centra Naama Bay i oko 7km od aerodroma. 

Opšti podaci

Hotel je otvoren 2006. godine, čine ga dve dvospratne zgrade i u ponudi ima 160 smeštajnih jedinica. Arhitektura kao i enterijer hotela su uradjeni u orijentalnom stilu. U ponudi ima veliki broj spotskih i zabavnih sadržaja, a gostima su na raspolaganju i restorani i barovi. Hotel se može pohvaliti i dobrom lokacijom obzirom da se nalazi nedaleko od centra Naama Bay. 
Domina Coral Bay Harem je deo hotelskog kompleksa Domina Coral Bay koji čini još sedam drugih hotela. Svaki od njih ima svoj deo na plaži, restoran, lobi i barove kao i bazene ali imaju i zajedničke sadržaje koje mogu da koriste gosti bilo kog od ovih 7 hotela.
U centru kompleksa je i Pleasure Island – šetačka zona za sve goste kompleksa Domina Coral Bay. Tu se nalazi oko 90 prodavnica, 3 a la carte restorana, Mosaique Cafe i Stargate Discoclub, frizerski salon, apoteka, supermarket kao i razni drugi sadržaji. 

Za decu tu su mini klub (4-12 godina), igralište, dva bazena. 

Plaža

Hotel ima svoju plažu od koje je udaljen oko 700m. Ulaz u more je postepen, sa koralima, pa je olakšan prelaz preko korala pontonima. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna na obe plaže.

Smeštaj

Hotel u ponudi ima 160 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, Wi-Fi internet, sef, mini bar, fen za kosu.
Deluxe sobe (oko 45m2) – imaju pogled na baštu.
Duplex suite (oko 65m2) – dvospratne sobe, pogled baštu.

Plaća se: room service, telefon. 

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su još i užine, kolači, sladoled, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima glavni restoran Spices i nekoliko barova – Harem Lobby Bar, Harem Pool Bar, 56 Pool Bar, Sultan Beach Bar i Pergola Bar. Gosti takodje mogu da koriste usluge u Main Beach Bar i Main Pool Bar.

Plaća se: Shisha Corner, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…). 

Ostali sadržaji

Menjačnica, rent-a-car, prodavnice, limuzina, doktor, apoteka, Souk Oriental Market, supermarket, usluga pranja i peglanja veša. 

Sport i zabava

Hotel u ponudi ima jedan bazen za odrasle, jedan dečiji bazen, Main Pool (bazen u centralnom delu za sve goste kompleksa, jedan je dečiji a jedan je za odrasle), odbojka na plaži, fudbal na plaži, stoni tenis, animacije, Wi-Fi internet.

Plaća se: sportovi na vodi, kazino.

Spa & wellness

Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu.

Plaća se: masaže, sauna, parno kupatilo, salon lepote.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

DOMINA CORAL BAY HAREM
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(11) "276,314,291" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.1121 RSD