CRYSTAL PALACE LUXURY RESORT & SPA

CRYSTAL PALACE LUXURY RESORT & SPA

Lokacija

Nalazi se u mestu Çolaklı na svojoj plaži, oko 12km od centra Sidea, oko 60km od centra Antalije i oko 55km od aerodroma Antalija.

Opšti podaci

Resort zauzima prostor od 22.000m2 od čega bašta zauzima 15.400m2. Resort je otvoren 2011. godine. Čine ga glavna zgrada i 5 blokova sa sobama. Ima 509 soba (203 standardne sobe od kojih je 5 za osobe sa posebnim potrebama, 170 family soba, 34 superior, 6 Honeymoon soba, 50 junior apartmana i 6 Pasha apartmana). Gostima su na raspolaganju još i glavni restoran, 4 à la carte restorana (italijanski, turski, riblji i orijentalni), Gozleme House, Waffle Corner, Beach Snack, Food Caravan, 11 barova (Lounge, Teracce, Lobby, Crystal, Pool, Tukuaz, Detox, Irish, Caretta, Disco, Cafe Turca) i poslastičarnica.

Za decu tu je mini club, mini disco, mini bioskop, dečiji bazen sa aqua parkom, igralište, junior club sa igralištem. 

Plaća se: čuvanje dece. 

Plaža

Hotel ima svoju 190m dugu peščanu plažu sa plavom zastavicom. Plaža je opremljena toaletom, tuševima i kabinama. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri se ne plaćaju.

Smeštaj

Standardne sobe imaju laminat, balkon, centralnu klimu, LCD TV sa satelitskim i muzičkim kanalima, Wi-Fi, mini bar (dopunjuje se jednom dnevno), sef, telefon u sobi i kupatilu, kupatilo sa tuš kabinom, fen. Veličine su od 23 do 32m² i mogu biti locirane u svim zgradama.

Family sobe se nalaze u svim zgradama. Veličine su od 32 do 42m². Sastoje se od dve sobe povezane vratima i kupatila. Opremljene su kao standardne sobe.

Honeymoon suite je soba sa pogledom na more, sa bračnim krevetom i kutkom za sedenje. Veličine je 39m² i može se nalaziti i u glavnoj zgradi i u blokovima. 

Junior suite je veličine 44m² i može se nalaziti u svim blokovima, osim u glavnoj zgradi. Sastoji se od jedne sobe i prostranog dela za sedenje (odvojeni su međusobno visokim paravanom) i kupatila sa jacuzzi-jem ili tuš kabinom. Opremljenost je ista kao i kod standardnih soba.

Plaća se: room service, telefon.

Hrana i piće

Usluga je Ultimate All Inclusive  –  samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima, u glavnom restoranu: doručak, ručak, večera. Dostupni su dečiji, dijetalni i vegetarijanski meni tokom glavnih obroka. Užine se služe tokom celog dana na određenim lokacijama u hotelu (pice, hamburgeri, gozleme). Jednom u toku boravka od minimum 7 noći à la carte restoran je dostupan besplatno uz prethodnu rezervaciju. Gostima su na raspolaganju keks, kolači i sladoled u poslastičarnici u određenom delu dana. U koncept su uključena lokalna alkoholna, bezalkoholna pića i sveže ceđeni sokovi samo tokom doručka. Alkohol se ne služi mlađima od 18 godina.

Plaća se: sva flaširana vina i pića, uvozni šampanjac, uvozna alkoholna pića, sokovi od svežeg voća, riblji i orijentalni à la carte restoran.

Ostali sadržaji

Lekar, fotograf, rent-a-car, rent-a-bike, iznajmljivanje dečijih kolica, servis za pranje i sušenje veša i hemijsko čišćenje, prodavnice, frizer.

Sport i zabava

Otvoreni bazen, aqua park (3 tobogana za odrasle i dva za decu), dečiji bazen, zatvoreni bazen sa toplom vodom (tokom zimske sezone), dnevne aktivnosti i večernji programi, tematske večeri, muzika uživo nekim danima u nedelji, teniski teren uz rezervaciju, odbojka na plaži, košarka, stoni tenis, fitness centar, vaterpolo, akvarobik, aerobic, strečing, pikado, boćanje.

Plaća se: osvetljenje teniskih terena uveče, oprema za tenis, motorizovani i nemotorizovani sportovi na vodi.

Spa & wellness

Tursko kupatilo (hamam), sauna, parno kupatilo, zatvoreni bazen.

Plaća se: masaže i razni tretmani lica i tela. 

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

CRYSTAL PALACE LUXURY RESORT & SPA
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "261,260" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.1933 RSD