CONCORDE DE LUXE RESORT

CONCORDE DE LUXE RESORT

Lokacija

Nalazi se u Antaliji, mesto Lara, oko 13km od aerodroma i oko 20km od starog grada u Antaliji.

Opšti podaci

Ovaj tematski hotel, čija je arhitektura inspirisana avionom Concord, otvoren je 2005. godine. Zauzima površinu od 62.000m2 i u ponudi ima 401 smeštajnu jedinicu. Hotel se preporučuje gostima svih uzrasta, a u ponudi je nekoliko bazena, a’ la carte restorana i nekoliko barova. 

Za decu tu su bazeni, igralište, dečiji klub.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža

Hotel ima svoju peščanu plažu sa plavom zastavicom. Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira je besplatna.

Plaćaju se: paviljoni na plaži.

Smeštaj

Hotel u ponudi ima 401 smeštajnu jedinicu od kojih svaka ima klima uređaj, mini bar, ketler, SAT LCD TV, sef, fen za kosu, Wi-Fi internet. Standard sobe su veličine oko 28-32m2, mogu imati pogled na more ili na baštu.  Family De Luxe sobe su veličine oko 55-68m2.

Plaća se:
telefon, room service i ostalo van koncepta.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Gostima je, pored glavnog restorana, na raspolaganju i nekoliko a la carte restorana – Da Vinci, Asiana, Vinario, Poseidon, BBQ i Dafne a la carte restoran. U sklopu ponude je i nekoliko barova – Vista Lobby Bar, Strike Bowling Bar, Pool Bar, Snack Bar, Beach Bar, Caffe Mundo, C Lounge, Habana Lounge, Take Off Disco Bar i Carpe Diem SPA Vitamin Bar. U koncept su uključene i užine, čaj, kafa, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. 

Plaća se: a’ la carte restorani, nargile, uvozna alkoholna i bezlakoholna pića kao i sve ostalo van koncepta. 

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Doktor, frizerski salon, fotokopir, faks, usluge pranja i peglanja veša, šoping centar, VIP transfer.

Sport i zabava

Hotel u ponudi ima veliki bazen, relax bazen  sa tri jacuzzi, dva dečija bazena na otvorenom i jedan zatvoreni, bazen sa toboganima, zatvoreni bazen za odrasle, dnevne i večernje animacije, tenis, vaterpolo, stoni tenis, odbojka na plaži, košarka, fudbal, mini golf, mini fudbal, fitnes centar, gimnastika u vodi.

Plaća se:
bilijar, kuglanje, osvetljenje teniskih terena, sportovi na vodi i sve ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Tursko kupatilo, sauna.

Plaća se: masaže, parno kupatilo, pilinzi, svi tretmani za negu lica i tela.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

CONCORDE DE LUXE RESORT