CLEOPATRA LUXURY RESORT ADULTS ONLY

CLEOPATRA LUXURY RESORT ADULTS ONLY

Lokacija

Nalazi se u mestu Makadi Bay oko 30km od centra Hurgade i aerodroma.

Opšti podaci

Hotel je deo kompleksa Cleopatra Luxury Makadi Bay, predviđen je za boravak gostiju starijih od 16 godina. Gosti ovog hotela imaju svoj deo na plaži kao i sadržaje samo za odrasle. Renoviran je 2022/23 godine i u ponudi ima 79 smeštajnih jedinica. 

Plaža

Kompleks ima prelepu peščanu plažu dugačku 400m. Jedan manji deo je sa koralnim grebenom do koga se dolazi pontonom što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je zona sa plitkom vodom (savetuje se obuća za plažu). Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane. 

Za goste ovog hotela postoji izdvojen deo plaže samo za odrasle.

Smeštaj

Hotel u ponudi ima 79 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, fen, sef, ketler.

Plaća se: room service, telefon. 

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su i užine i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Gostima je na raspolaganju restoran Waterfrong (samo za goste koji borave u ovom delu kompleksa) kao i Sky Lounge.

Plaća se: sveže ceđeni sokovi, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta. 

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…). 

Ostali sadržaji

 Lekar, servis za pranje veša, rent-a-car, bankomat, frizer, konferencijska sala.

Sport i zabava

Hotel u ponudi ima osam otvorenih bazena i dva dečija bazena, 6 teniskih terena, jedan teren za mini fudbal, boćanje, košarku, odbojku na plaži, stoni tenis, fudbal na plaži, bilijar, Wi-Fi internet koji je dostupan u lobiju hotela i kod bazena.

Plaća se: osvetljenje teniskih terena i oprema, sportovi na vodi, paket brzog interneta i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Plaća se: masaže, svi tretmani za negu lica i tela. 

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

CLEOPATRA LUXURY RESORT ADULTS ONLY
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(11) "276,277,318" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.0802 RSD