Opšti podaci

Hotel je zauzima površinu od 75.000m² i raspolaže sa 430 soba. Osim glavnog restorana, na raspolaganju su i italijanski, azijski i orijentalni restoran, restoran na plaži i nekoliko barova.

Za decu su tu mini klub (04-12 godina), dečiji bazen, igralište, aqua park

Plaža

Hotel poseduje svoju plažu. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane. Jedan manji deo je sa koralnim grebenom a veći deo kupališne zone je plitka voda i obavezno korišćenje obuće za kupanje.

Smeštaj

Hotel poseduje 430 smeštajnih jedinica, sve sobe imaju balkon/terasu,  TV sa satelitskim kanalima, klima uređaj, kupatilo, mini-bar, sef, ketler.

Standardne sobe su veličine oko 34m² i imaju pogled na more, standardne sobe sa pogledom na more su veličine oko 49m².

Bungalovi su veličine oko 50m² i imaju direktan prilaz bazenu.

Suite sobe su veličine 60m².

Plaća se: telefon, room service.

Hrana i piće

Usluga je all inclusive– doručak, ručak, večera i kasna večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima). Vino se služi jedino u glavnom restoranu kao i u a la carte restoranima. Hotel raspolaže i sa nekoliko barova: Day&Night Lobby Bar, Aqua Pool bar, Delphine Pool Bar,  Sun Set Beach Bar , Cool Terrace Bar, Sports Bar.

Dodatno se plaćaju: ceđeno voće, nargila, turska kafa, kokteli i uvozna alkoholna pića, a la carte restorani, hrana van predviđenih termina. Za vreme obroka gosti mogu konzumirati i određena pića bez doplate, po principu samoposluživanja. Sva pića van glavnog hotelskog restorana služe se u plastičnim čašama.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Hotel poseduje bazene za odrasle i decu (13 bazena na otvorenom), mini klub (2-4 godine), aqua park sa 20 tobogana (12 za odrasle + 8 za decu), dečiji klub (4-12 godina), fitnes centar, odbojka na pesku, košarka, skvoš,bilijar, pikado, amfiteatar sa animacionim programom.

Plaća se: centar za ronjenje, akva centar, internet centar (Wi-Fi besplatan u lobiju),  frizerski salon, sauna, jacuzzi, parno kupatilo. masaže, prodavnice, doktor.

Lokacija

Nalazi se oko 20km severno od aerodroma u Hurgadi, oko 22km od novog dela Hurgade – Memša a od starog dela – Sakale je udaljen oko 15km.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.