AVANTGARDE YALIKAVAK HOTEL

AVANTGARDE YALIKAVAK HOTEL
BOUTIQUE HOTEL

Lokacija

Nalazi se u zalivu Kudur u blizini marine Yalikavak, 20km od centra Bodruma, od aerodroma Milas udaljen je oko 55 km

Opšti podaci

Avantgarde Yalikavak hotel otvoren je 2012. godine nalazi se u zalivu Kudur. Netaknuta priroda Egejskog mora, privatna plaža, otvoreni bazen sa velikom baštom sa koje se pruža prelep panoramski pogled na more je ono što ovaj hotel čini pravim izborom za idealan odmor. Ukupno ima 31 smeštajnu jedinicu, od kojih su 23 King Suita i 8 Deluxe soba. Glavni restoran nudi i A La Carte meni, dok se doručak služi na bazi švedskog stola. U ponudi hotela su i nekoliko barova gde gosti moti mogu uzivati u raznovrsnoj ponudi koktela.
Mejor Costa  Beach & Lounge nudi gostima raznovrstan meni i snekove u toku danu u svom prijatnom i živopisnom ambijentu uz specijanu listu DJ-a Cenka Balcia.

Za decu tu su dečiji bazen, škola igara.

Plaža

Hotel se nalazi na privatnoj peščanoj plaži sa pristaništem.

Smeštaj

Sve sobe imaju balkon, mini bar, set za kafu i čaj, telefon, sef, Wi–Fi, kadu sa tušem, fen.
Hotel poseduje 31 smeštajnu jedinicu: 
Deluxe garden view soba je površine 30m2 i ima King size krevet i sofu i može da primi max do 3 osobe.
King suite sea view je površine 50m2 sa prekrasnim panoramskim pogledom na Egejsko more, može da primi do max 4 osobe. U sobi se nalazi KIng size krevet i dvosed. Sve sobe poseduju terasu sa izlaskom na bazen ili balkon.

Hrana i piće

Hotel ima uslugu noćenja sa doručkom – samoposluživanje u glavnom restoranu. U koncept je uključen doručak u glavnom restoranu, kao i čaj i kafa tokom trajanja doručka.

Plaća se: sva pića i obroci van koncepta.

Ostali sadržaji

 Servis za pranje i peglanje veša, rent-a-car, suvenirnica.

Sport i zabava

Pored Spa centra koi se prostire na 150 , hotel nudi otvoren bazen za odrasle i decu, bisokop na otvorenom, fitnes centar, vežbe na travi.

Spa & wellness

Hotel poseduje Spa od 150 , Tursko kupatilo, parno kupatilo, sauna.

Plaća se: masaže i svi ostali tretmani tela i lica.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

AVANTGARDE YALIKAVAK HOTEL
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "294,260" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.1131 RSD