ALTIS AVENIDA HOTEL

ALTIS AVENIDA HOTEL

Lokacija

Hotel je udaljen od aerodroma 6km, a nalazi se na trgu Restauradores, u centru Lisabona. Okružen je raznim znamenitostima grada, kao što su trg Rosio, zamak Sao Žorže, trg Commerce, park Edvard VII, Bazilika Estrela i mnogi drugi. Nedaleko od hotela nalazi se i metro stanica i stanica za voz.

Opšti podaci

Hotel je otvoren 2005. a poslednji put renoviran 2019. godine. Nalazi se u centru Lisabona, na trgu Restauradores, a eksterijer i dekoracija u hotelu inspirisane su 40tim godinama prošlog veka u Portugaliji, tako da je hotel spoj tradicionalnog, urbanog i modernog dizajna. Hotel u ponudi ima 70 smeštajnih jedinica i u svakoj je dostupan Wi-Fi.
Prilagođen je gostima svih uzrasta, porodicama kao i osobama sa invaliditetom.

U hotelu postoji opcija čuvanja dece.

Plaža

Hotel se nalazi na udaljenosti od 7km od gradskih plaža Ponta dos Corvos i Praia do Bico do Mexilhoeiro.

Smeštaj

Hotel u ponudi ima 70 smeštajnih jedinica i sve imaju klima uređaj, SAT LCD TV, sef, mini bar, fen za kosu, kao i zvučnu izolaciju.

Superior sobe su veličine 23m² i imaju pogled prema gradu.

Plaća se: room service, telefon. 

Hrana i piće

Usluga u hotelu je na bazi noćenja sa doručkom.
Hotel ima jedan ugostiteljski objekat “Rossio Gastrobar”, koji predstavlja kombinaciju bara i restorana, a nalazi se na krovu sa predivnim pogledom ka trgu Rosio, reci Težo i zamku Sao Žorže. U restoranu, gosti su u prilici da uživaju u raznovrsnoj hrani iz kuhinja celog sveta, kao i koktelima, uz pratnju lagane muzike.

Ostali sadržaji

Hotel ima, uz doplatu, opremljen poslovni centar, sale za konferencije, opcije iznajmljivanja automobila i bicikala, mogućnost organizovanja pešačkih i planinarskih tura, turističkog savetnika, opcije pranja, peglanja i sušenja odeće.

Sport i zabava

Hotel ima svoj fitness centar i teretanu, bazen na zatvorenom, mogućnost iznajmljivanja bicikala, organizovanja pešačkih i planinarskih tura.

Spa & wellness

Hotel ima svoj spa centar, u okviru kog se nalazi bazen na zatvorenom i teretana.

 Plaća se: spa, masaže 

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

ALTIS AVENIDA HOTEL
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "571,570" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.0802 RSD