ALP PASA BOUTIQUE HOTEL - 1 A Travel turistička agencija

ALP PASA BOUTIQUE HOTEL

ALP PASA BOUTIQUE HOTEL

Lokacija

Nalazi se u starom gradu Antalije – Kaleiçi, udaljen je oko 15 km od aerodroma Antalija.

Opšti podaci

Hotel se nalazi u srcu Antalije, u samom istorijskom jezgru grada (Kaleiči) na samo par minuta od šoping zone i važnijih kulturno istorijskih spomenika u gradu.

Ovo je hotel za ljude posebnog senzibiliteta kojima je na letovanju bitnije upoznavanje sa istorijom i tradicijom, načinom života, kulturom i umetnošću, od celodnevnog boravka na plaži.

Ovaj hotel od svih drugih izdvaja posebna orijentalna atmosfera i mogućnost da se turska doživi na jedan neobičan i autentičan način.

Hotel je registrovan kao muzejska postavka.

Procena agencije je da ovaj “butik hotel” ispunjava uslove kategorije od 4 zvezdice mada je zvanično hotel specijalne – butik kategorije.

Hotel se sastoji od 4 otomanske vile. Ima ukupno 40 soba i 20 apartmana.

Hotel ne poseduje igralište ili animacije za decu.

Plaža

Hotel nema sopstvenu plažu. 
Gosti hotela mogu koristiti plažu “Mermerli” udaljenu oko 400m od hotela. Ulaz na plažu se plaća, što uključuje ležaljke i suncobrane.
Plaže koje preporučujemo su:
Plaža Lara- peščana plaža udaljena oko 8km  
Plaža Konyalti- šljunkovita plaža udaljena oko 3km.
Do plaža možete doći gradskim prevozom ili taksijem.
Ležaljke i suncobrati oko bazena se ne plaćaju.

Smeštaj

Standardna soba: antikvarni nameštaj iz otomanskog perioda, satelitska TV sa muzičkim kanalima, split klima, luksuzno kupatilo, fen, papuče.

Plaća se: telefon, mini bar, sef.

Hotel ima razne tipove soba (standardne, deluxe, otoman apartmane, luksuzne apartmane, predsednički apartman i luksuzna studija) i svaka je dizajnirana drugačije, u otomanskom stilu. Sobe nemaju brojeve već se svaka zove po nekom od sultana iz prebogate turske istorije. Obzirom da je u srcu grada, samo neke sobe na najvišim spratovima imaju delimičan pogled na more.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je na bazi  polupansiona- Doručak i večera su na bazi samoposluživanja, prema hotelskim pravilima u glavnom restoranu . 

Hotel poseduje glavni restoran “Alp Pasa”, 2 a la carte restorana – “Du Bastion”(otomanski) i “Gazetta Brasserie” (italijanski) i jedan bar “Lounge”.

Plaća se: sva pića tokom i van obroka, kao i a la carte restorani.

Ostali sadržaji

Parking, hemijsko čišćenje, sala za sastanke, rent-a-car, biblioteka.

Sport i zabava

Otvoreni bazen (malih dimenzija i dubine), fitness centar, stoni tenis, Wi-Fi internet.

Plaća se: sve van koncepta.

Spa & wellness

Plaća se: tursko kupatilo (hamam) i masaže.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

ALP PASA BOUTIQUE HOTEL