ALP PASA BOUTIQUE HOTEL

ALP PASA BOUTIQUE HOTEL

Lokacija

Nalazi se u starom gradu Antalije – Kaleiçi, udaljen je oko 15 km od aerodroma Antalija.

Opšti podaci

Hotel se nalazi u srcu Antalije, u samom istorijskom jezgru grada (Kaleiči) na samo par minuta od šoping zone i važnijih kulturno istorijskih spomenika u gradu.

Ovo je hotel za ljude posebnog senzibiliteta kojima je na letovanju bitnije upoznavanje sa istorijom i tradicijom, načinom života, kulturom i umetnošću, od celodnevnog boravka na plaži.

Ovaj hotel od svih drugih izdvaja posebna orijentalna atmosfera i mogućnost da se turska doživi na jedan neobičan i autentičan način.

Hotel je registrovan kao muzejska postavka.

Procena agencije je da ovaj “butik hotel” ispunjava uslove kategorije od 4 zvezdice mada je zvanično hotel specijalne – butik kategorije.

Hotel se sastoji od 4 otomanske vile. Ima ukupno 40 soba i 20 apartmana.

Hotel ne poseduje igralište ili animacije za decu.

Plaža

Hotel nema sopstvenu plažu. 
Gosti hotela mogu koristiti plažu “Mermerli” udaljenu oko 400m od hotela. Ležaljke i suncobrani na plaži se plaćaju.
Plaže koje preporučujemo su:
Plaža Lara- peščana plaža udaljena oko 15km  
Plaža Konyalti- šljunkovita plaža udaljena oko 9km.
Do plaža možete doći gradskim prevozom ili taksijem.
Ležaljke i suncobrani oko bazena se ne plaćaju.

Smeštaj

Standardna soba: antikvarni nameštaj iz otomanskog perioda, satelitska TV sa muzičkim kanalima, split klima, luksuzno kupatilo, fen, papuče.

Plaća se: telefon, mini bar, sef.

Hotel ima razne tipove soba (standardne, deluxe, otoman apartmane, luksuzne apartmane, predsednički apartman i luksuzna studija) i svaka je dizajnirana drugačije, u otomanskom stilu. Sobe nemaju brojeve već se svaka zove po nekom od sultana iz prebogate turske istorije. Obzirom da je u srcu grada, samo neke sobe na najvišim spratovima imaju delimičan pogled na more.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je na bazi  polupansiona – doručak i večera na bazi samoposluživanja, prema hotelskim pravilima u glavnom restoranu, odnosno soft all inclusive – doručak  samoposluživanje, ručak izbor iz menija, večera samoposluživanje, sva lokalna bezalkoholna pića u periodu od 08:00h do 23:00h.

Hotel poseduje glavni restoran “Alp Pasa”, 2 a la carte restorana – “Du Bastion”(otomanski) i “Gazetta Brasserie” (italijanski) i jedan bar “Lounge”.

Plaća se: sva pića tokom i van obroka, kao i a’ la carte restorani i sve ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Parking, hemijsko čišćenje, sala za sastanke, rent-a-car, biblioteka.

Sport i zabava

Otvoreni bazen (malih dimenzija i dubine), fitness centar, stoni tenis, Wi-Fi internet.

Plaća se: sve van koncepta.

Spa & wellness

Plaća se: tursko kupatilo (hamam) i masaže.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

ALP PASA BOUTIQUE HOTEL