Istanbul u Antaliji, deluje nemoguće?

Da li ste ove godine odlučili da prvi put letujete u Turskoj? Čuli ste toliko priča od svojih prijatelja o čuvenoj Antaliji, jednom od najposećenijih letovališta Turske? Ukoliko tražite lepo more, mnoštvo sadržaja i smeštaj visoke klase, Antalija je pravo mesto za vaše letovanje ove godine, a sigurni smo da ćete, ako jednom odete, poželeti još mnogo puta da se vratite. U moru fascinantnih hotela mi bismo izdvojili jedan, koji se potrudio da po svemu bude poseban, a naš je utisak da je u tome dobro uspeo.

 

Smešten na obalama neodoljive Antalijske rivijere, hotel Titanic Mardan Palace 5* jeste jedan od najluksuznijih kompleksa celog Mediterana. Luksuz u ovom hotelu se izdigao na potpuno novi nivo, a svaka od 543 sobe je dizajnirana do detalja, sa spektakularnim pogledom na prirodu Antalije i prizor kao na dvoru.

Istanbul U Antaliji, Deluje Nemoguće?

Hotel je dizajniran u stilu Istanbula, pa ćete na svakom koraku udahnuti duh njegove arhitekture. Na samom ulazu doživećete sasvim nestvaran prizor, pomislivši da ste se našli baš u Dolmabahče palati. Pred vama glamurozne stepenice, koje vode ka čak pet spratova, nad kojima se nadvija magičan stakleni krov. U bašti hotela bazen površine 16 000m2, predstavlja simbol Istanbula, Bosfor, a iz njega se pruža pogled na imitaciju čuvene istanbulske Devojačke kule. Bazen se prostire čak do privatne peščane plaže, stvorene za uživanje na suncu i plivanje u toplim vodama prozirnog, plavog mora.

 

Cenićete sve što ovaj hotel čini za vaše uživaje, a posebno njegov all inclusive koncept izuzetnog standarda, koji porazumeva glavni restoran, 9 a la carte restorana, 22 bara i 2 poslastičarnice. Titanic Mardan Palace 5* ima i svoj podrum vina, koji nudi najeksluzivnija vina iz celog sveta, pa će udovoljiti i gostima sa najprefinjenijim ukusom.

Istanbul U Antaliji, Deluje Nemoguće?

Hotel Titanic Mardan Palace 5* je specifičan po svemu, pa i po velelepnom spa centru, koji se prostire na 7500 m2, što je, složićete se, teško nadmašivo. Para, aromaterapije, turska i slana kupatila, saune i hamami, thalasso terapija, hidroterapija, zatvoreni bazen sa jet mlazevima, bebi bazen, relaks zone sa pogledom na vrt, kaminom i ugrejanim klupama za sedenje, masaža toplim kamenjem, thai, bali i shiatsu masaže, kozmetički i medicinski tretmani, samo su deo uživanja u ovom spa centru.

Istanbul U Antaliji, Deluje Nemoguće?

Hotel Titanic Mardan Palace 5*  je, po svemu sudeći, namenjen onima koji vole luksuz i vrlo dobro znaju u njemu da uživaju. Iskustvo u ovakvom hotelu je zaista zlata vredno, te je naša topla preporuka.