Hotel u Hurgadi za najlepše porodične uspomene

Hurgada je vrlo popularno letovalište Egipta, sa širokom ponudu hotela, kojom pokriva baš svačije potrebe. Turisti mogu da biraju između porodičnih hotela sa sadržajima prilagođenim najmlađima, i hotela mirnije atmosfere, stvorenih za one koji žele privatnost sa svojim prijateljima, ili romantični beg u paru.

Danas bismo vam preneli priču o jednom posebnom hotelu, koji je uvek topla preporuka za sadržajan porodičan odmor. Desert Rose Resort 5* nalazi se desetak kilometara od centra Hurgade, u njenom južnom delu. Čarobno lepa bašta, ukrašena mirisnim i raznobojnim cvećem, vodi do peščane lagune duge čitav kilometar, a pored nje još dve plaže na otvorenom moru, sa kojih se simpatičnim mostićima stiže do bara za osveženjem u vidu pića sladoleda, ili užine. Manji deo plaže je sa koralnim grebenom, koji će biti interesantan onima koji su zaljubljeni u posmatranje podvodnog sveta, ili onima koji to još nisu iskusili, a imaju želju, a tu su naravno i bazeni za odrasle i decu.

Hotel U Hurgadi Za Najlepše Porodične Uspomene

Hotel Desert Rose 5* raspolaže sa više od 900 smeštajnih jedinica, podeljenih u 9 zgrada, svaka u sasvim drugačijem ambijentu i okruženju, pa svaki gost nakon boravka u hotelu ima potpuno jedinstveno iskustvo. Kako uvek teži da se unapređuje i ulepšava, Desert Rose 5* se ove godine može pohvaliti sveže renoviranim „Superior“ sobama, sa pogledom na cvetno šarenilo bašte.

Hotelski kompleks je već godinama omiljen među posetiocima Hurgade jer ima odličan odnos cene i kvaliteta usluge, pa mu se gosti rado vraćaju. Zahvaljujući all inclusive konceptu hotela, nećete morati da brinete da će nešto da vam nedostaje i moći ćete potpuno da se opustite, dok uslužno osoblje brine o vama. Uživaćete u raznovrsnim zalogajima u glavnom hotelskom restoranu „Palm“, ili u nekom od a la carte restorana, sa italijanskom i libanskom kuhinjom ili ribljim specijalitetima, koje svaki gost ima mogućnost da isproba, s obzirom da može izabrati jedan a la carte restoran dnevno besplatno. Uz sve navedeno, čekaju vas osvežavajući napici i zaslađenje u barovima koji se nižu duž cvetne bašte. Tu su i brojne aktivnosti, od akva parka, fitnesa, joge i raznih sportskih terena.

Hotel U Hurgadi Za Najlepše Porodične Uspomene

Ukoliko priželjkujete pravi porodični odmor, hotel Desert Rose 5* je sa svojim brojnim sadržajima idealan izbor za vas. Organizovane su brojne zanimacije u pogledu animacije, kako za odrasle, tako naravno i za one najmlađe. Veliki bazeni, tobogani, i specijalan dečiji klub „Ružica“, vođen na srpskom jeziku, baziran na igri, zabavi i učenju u onom najlepšem uzrastu dece, kada sa entuzijazmom otkrivaju svet oko sebe. Sve je to radost za decu, ali i za njihove roditelje koji time mogu da “ukradu” malo vremena da se i sami odmore i relaksiraju. Mališani će na taj način potpuno uživati u letu, ali i vi ćete uživati da ih vidite širokog osmeha.

Hotel U Hurgadi Za Najlepše Porodične Uspomene

Najmlađi članovi vaše porodice će sigurno dugo i sa radošću prepričavati letovanje u hotelu Desert Rose Resort 5*, a ono što je najbolje je da ovaj hotel pripada kategoriji „dvoje dece gratis“, pa deca do čak 14 godina borave u hotelu sasvim besplatno, što je, složićete se, dodatna pogodnost za svakog roditelja. Leto vas čeka u Egipatu u svako doba godine, a na vama je samo da odredite datum kada ćete se uputiti ka ovoj egzotičnoj destinaciji. Zatim možete pristupiti lakoj i brzoj online rezervaciji, na zvaničnom sajtu agencije „1 A Travel“, ili potražiti dodatne informacije putem kontakt centra – 011/655 78 00.

array(6) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "5" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(3) { ["taxonomy"]=> string(8) "category" ["terms"]=> array(1) { [0]=> string(3) "327" } ["field"]=> string(7) "term_id" } } ["orderby"]=> array(1) { ["rand"]=> string(3) "ASC" } }