CASA MARE RESORT

CASA MARE RESORT

Lokacija

Nalazi se u  mestu Marsa Alam, 17km od aerodroma Marsa Alam i 230km od aerodroma u Hurgadi. Marina Port Ghalib se nalazi na 15km od hotela. 

Opšti podaci

Lociran nedaleko od marine Port Ghalib i aerodroma Marsa Alam, ovaj hotel svojim gostima pruža nezaboravno iskustvo ronjenja i istraživanja podvodnog sveta zahvaljujući svom koralnom grebenu. Ima 421 smeštajnu jedinicu raspoređenih u trospratnim zgradama. Gostima je na raspolaganju nekoliko restorana i barova kao i razni sportski  sadržaji.

Za decu tu su aqua park, mini klub, animacije.

Plaža

Hotel ima privatnu peščanu plažu sa pontonom dugim 850m, na kraju pontona je ulazak u more gde se nalazi koralni greben idealno mesto za snorkling što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je lepo uređena kupališna zona sa plitkom vodom. Suncobrani i ležaljke su uključeni u cenu.

Smeštaj

U hotelu postoji više tipova soba rasporedjenih po trospratnim zgradama koje imaju lift. Hotel ima 267 superior soba, 53 family soba, 56 deluxe soba, 27 premium soba i 18 apartmana. Pušenje je zabranjeno u svim tipovima soba.

Superior room je veličine  55m2 i može imati pogled na baštu, more ili bazen. Sve sobe imaju sef, minibar, ormar, kupatilo sa tušem i fenom za kosu, LCD TV, terasu/balkon.

Deluxe room je veličine 60m2 i može imati pogled na more ili bazen. Sve sobe imaju sef, minibar, ormar, kupatilo sa tušem i fenom za kosu, LCD TV, terasu/balkon, pravo na 24h all inclusive koncept, pravo na korišćenje A la Carte restorana besplatno jednom u toku nedelje, Wi-Fi, set za čaj i kafu, bademantil i papuče.

Family room je veličine 95m2 i sastoji se od dve spavaće sobe, i može imati pogled na bazen ili delimičan pogled na more. Sve sobe imaju 2 sefa, 2 minibara, 2 ormara, 2 kupatila sa tušem i fenom za kosu, 2 LCD TV, set za čaj i kafu, bademantil i papuče, pravo na 24h all inclusive koncept, pravo na korišćenje A la Carte restoran jednom u toku nedelje besplatno, Wi-Fi, jednu terasu/balkon.

Plaća se: Wi-Fi u superior sobama, room service i ostalo van koncepta.

Hrana i piće

Usluga je All Inclusive – doručak, ručak, večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su i užine i domaća alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel ima glavni i jedan A la Carte restoran La Taverna – italijanska kuhinja i nekoliko barova – Beach Snacks bar, Lobby bar, Deluxe Pool bar, Relax Pool Bar i VIP Lounge Bar ( besplatan samo za goste u Suite i Premium sobama), i diskoteku.

Plaća se: A la Carte restoran za goste superior soba, VIP Lounge Bar (osim za goste u Suite i Premium Sobama), uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, i sve ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Parking, servis za pranje i peglanje veša, doktor, limuzina, apoteka,.

Sport i zabava

Hotel ima 5 bazena (3 se greju tokom zime), aqua park, centar za kite surfing, centar za ronjenje, jahanje konja, bilijar, dnevne i večernje animacije, boćanje, odbojku na plaži, stoni tenis, teren za fudbal, pikado.

Plaća se: centar za kite surfing, ronilački centar, jahanje konja, bilijar.

Spa & wellness

U okviru Spa centra gosti mogu da koriste teretanu besplatno.

Plaća se: sauna, parno kupatilo, tursko kupatilo, jacuzzi, masaže i ostali tretmani lica i tela.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

CASA MARE RESORT
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "276,280" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.1117 RSD