Odmor u zemlji čuda

Na oko 30 kilometara od Famaguste, mirnog i luksuznog letovališta Severnog Kipra, nalazi se jedan od najlepših i najupečatljivijih hotela ove regije. Noah’s Ark Deluxe Hotel & Spa 5* naziv je dobio po čuvenoj biblijskoj legendi, čime već nagoveštava da je boravak u ovom hotelu veoma posebno iskustvo.

Ukoliko planirate miran odmor, Famagusta je pravo mesto za vas. Prelepe, uređene plaže, koje zapljuskuje kristalno čisto more tirkizne boje, poznate su kao najlepše na Kipru, a odlično opremljeni hoteli doprinose užitku na letovanju.

Odmor U Zemlji čuda

Noah’s Ark Deluxe Hotel & Spa 5* otvoren je 2011. godine, okružen je prelepim zelenilom i predstavlja jedno od najlepših mesta za odmor na celom Kipru. Raspolaže sa 616 smeštajnih jedinica, među kojima su Deluxe sobe sa pogledom na baštu ili more i Holiday Village sobe koje se nalaze u zasebnim paviljonima i pružaju ušuškanu atmosferu doma u udobnosti hotela. Paviljoni su okruženi gustim zelenilom, koje nadgleda plavetnilo mora, i okružuju prostran bazen.

Fenomenalna ultra all inclusive usluga hotela prosto vas mami da ceo dan provodite u samom kompleksu. Hrana se služi od ujutru do uveče, jer pored glavna tri obroka, gostima su na raspolaganju i razne užine i poslastice. Izbor hrane je nestvarno veliki, a neće vas razočarati ni izbor toplih i hladnih pića u 5 barova hotela.

Odmor U Zemlji čuda

Hotel se nalazi na svojoj peščanoj plaži, jednoj od najlepših na celom ostrvu. Uživanje u tirkiznom Mediteranu uz neki od koktela iz bogate ponude hotelskih barova, uz domaću i internacionalnu kuhinju, u retko lepom ambijentu celog kompleksa, dobitna je kombinacija za odmor kakav zaslužujete. Bavljenje raznim aktivnostima na otvorenom, ili bazenu sa toboganima, fitnes centru, na teniskom ili košarkaškom terenu samo su deo ponude zanimljivih aktivnosti i animacija. Ako se umorite, u hotelskom spa centru možete da se opustite u sauni, turskom kupatilu, ili u rukama profesionalnih masera, i prikupite neophodnu energiju za večernji izlazak. Ni najmlađi nisu zapostavljeni, pa je za njih tu prelep dečiji bazen, dečiji klub, igralište, mini disko.

Noah’s Ark Deluxe Hotel & Spa 5* je sa razlogom jedan od najtraženijih hotela na Kipru, zemlji najlepših prirodnih čuda, a vaš najbolji način da se provedete u njemu je da nazovete kontakt centar agencije „1 A Travel“ na broj 011/655 78 00 i obezbedite sebi mesto pod suncem na prelepom Kipru i u hotelu Noah’s Ark Deluxe Hotel & Spa 5*.

array(6) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "5" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(3) { ["taxonomy"]=> string(8) "category" ["terms"]=> array(1) { [0]=> string(3) "327" } ["field"]=> string(7) "term_id" } } ["orderby"]=> array(1) { ["rand"]=> string(3) "ASC" } }