FURAVERI MALDIVES

FURAVERI MALDIVES

Lokacija

Furaveri Maldives 5* nalazi se na egzotičnom atolu Raa,  tropsko koralno ostrvo dugačko oko 750m i široko 400m, oko 151km severno od glavnog grada Malea, 45 minuta vožnje hidroavionom od međunarodnog aerodroma dostupno samo tokom dana. Prevoz  domaćim avionom je dostupan sa obližnjih aerodroma Dharavandhoo i Ifuru koji traje 20 minuta, nakon čega sledi 45 – minutna vožnja gliserom do Furaveri Maldiva.

Opšti podaci

Furaveri Maldives 5* nalazi se na egzotičnom atolu Raa,  tropsko koralno ostrvo dugačko oko 750m i široko 400m, oko 151km severno od glavnog grada Malea.
Luksuzno odmaralište za idealan porodičan odmor  u ponudi ima 168 privatne villa uključujući  Beach i Reef rezidencije smeštene medju bujnom vegetacijom u prvom redu na beloj peščanoj plaži i iznad tirkizne lagune zadovoljiće sve vaše individualne preferencije.
Gostima resorta su na raspolaganju nekoliko restorana:
 Jaafaiy glavni restoran nalazi se pored bara i bazena koji služi temacki švedski sto za doručak, ručak i večeru.
Raiyvilla restoran (azijska kuhinja), Amigos (meksička kuhinja), Mediterranean restoran uz obaveznu rezervaciju.
Kao i Udhareas bar gde se možete opustiti uz osveženje gledajući u horizont u bilo koje doba dana.

Plaža

Ostrvsko odmaralište okruženo prelepom lagunom i dugim peščanim plažama sa belim peskom.

Smeštaj

Resort  u ponudi ima 168 privatne villa uključujući  Beach i Reef rezidencije smeštene medju bujnom vegetacijom u prvom redu na beloj peščanoj plaži i iznad tirkizne lagune zadovoljiće sve vaše individualne preferencije.

Garden Villa su veličine 110m2   sastoji se od jedne veće prostorije zajedno sa delom za sedenje, prostranim kupatilom, hodnik, sa privatnom terasom sa lezaljkama, smeštena u bujnom tropskom zelenilu nekoliko koraka od plaže. Max 2adl+2chd ili 3adl.
Beach Villa su veličine 125m2   sastoji se od jedne veće prostorije zajedno sa delom za sedenje, prostranim kupatilom, hodnik, sa privatnom terasom sa lezaljkama, smeštena u bujnom tropskom zelenilu nekoliko koraka od plaže. Max 2adl+2chd ili 3adl.
Beach Pool Villa su veličine 155m2   sastoji se od jedne veće prostorije zajedno sa delom za sedenje, prostranim kupatilom, hodnik, sa privatnom terasom sa bazenom i lezaljkama, smeštena u bujnom tropskom zelenilu nekoliko koraka od plaže. Max 2adl+2chd ili 3adl. 
Dhoni Pool Villa su veličine 200m2  sastoji se od jedne veće prostorije zajedno sa delom za sedenje, prostranim kupatilom, hodnik, sa privatnom terasom sa bazenom i lezaljkama, raskošne vile smeštene na samoj plaži. Max 2adl+2chd ili 3adl.
Ocean Villa Horizon su veličine 98m2  smeštene su iznad lagune, sastoji se od jedne veće prostorije zajedno sa delom za sedenje, prostranim kupatilom, hodnik, sa privatnom terasom sa pristupom laguni. Max 2adl+2chd ili 3adl. 
Ocean Villa Infinity su veličine 98m2  smeštene su iznad lagune, sastoji se od jedne veće prostorije zajedno sa delom za sedenje, prostranim kupatilom, hodnik, sa privatnom terasom na kojoj se nalazi kada i pristup laguni. Max 2adl+2chd ili 3adl. 
Ocean Pool Villa su veličine 160m2  smeštene su iznad indijskog okeana, sa prostranom palubom na otvorenom, kadaom, visećom mrežom i prostranim privatnim bazenom. Sastoji se od jedne veće prostorije zajedno sa delom za sedenje, prostranim kupatilom, hodnik, sa privatnom terasom na kojoj se nalazi kada i pristup laguni. Max 2adl+2chd ili 3adl. 
Sunset Ocean Pool Villa su veličine 160m2  smeštene su iznad indijskog okeana, sa prostranom palubom na otvorenom, kadaom, visećom mrežom i prostranim privatnim bazenom. Sastoji se od jedne veće prostorije zajedno sa delom za sedenje, prostranim kupatilom, hodnik, sa privatnom terasom na kojoj se nalazi kada i pristup laguni. Max 3adl+2chd ili 2adl. 
Sunset Ocean Pool Villa su veličine 160m2  smeštene su iznad indijskog okeana, sa prostranom palubom na otvorenom, kadaom, visećom mrežom i prostranim privatnim bazenom. Sastoji se od jedne veće prostorije zajedno sa delom za sedenje, prostranim kupatilom, hodnik, sa privatnom terasom na kojoj se nalazi kada i pristup laguni. Max 3adl+2chd ili 2adl. 
Two Bedroom Beach Residence with pool su veličine 325m2 smeštene su u bujnoj vegetaciji na samoj plaži sa privatnim bazenom, sastoji  se od dve spavaće sobe, dnevnog boravka, prostranim kupatilom, hodnik.  Max 4adl+2chd. 
Two Bedroom Reef Residence with pool su veličine 212m2 smeštene su iznad indijskog okeana, sa prostranom palubom na otvorenom, ležaljkama za sunčanje, baldahinom, privatnim bazenom i jacuzzi-em.  Sastoji  se od dve spavaće sobe, dnevnog boravka, prostranim kupatilom, hodnik.  Max 4adl+2chd. 

Hrana i piće

 Resort pruža usluge All inclusive, pun pansion, polupansion i noćenje sa doručkom.(detaljnije šta usluga obuhvata nalazi se u odelku DOKUMENTA).

 All Inclusive – doručak (07-10:00h), ručak (12:30-14:30h) večera (18:30-21:30h) u restoranu Jaafaiy, pruža raznosvrsnost u pogledu hrane i pića. 
Opcije za večeru za goste na All Inclusivu: 3 menija jednom za boravak od najmanje 5 noćenja u restoranu Raiyvilla
Mini bar se dopunjuje dnevno: Voda, bezalkoholna pića, kafa, čaj.

Plaća se:  obedovanje u vili, šampanjac iz mini bara, Spa tretmani, sportovi na vodi, Ekskurzije i sve ostalo van koncepta. 

Ostali sadržaji

Klinika – sa dostupnim doktorom 24h, šoping centar (butici, juvelirnica, prodavnica suvenira), usluga pranja i sušenja veša, faks, profesionalni fotograf, wellness i fitnes aktivnosti.

Sport i zabava

Hotel ima bazen sa magičnim pogledom na okean, teniski teren, fitness centar, aerobik. Gostima su još na raspolaganju gimnastika u vodi, odbojka na plaži,  jutarnja gimnastika i razne dnevne i večernje animacije, Wi-Fi internet, sportovi na vodi, diving i snorklin centar.

Plaća se: tretmani i masaže u spa centru, sportovi na vodi (besplatno je samo 1 u toku boravka 30min Snorkling i Windsurf obuka, Kayak, oprema za snorkling, besplatno korišćenje opreme za kajak i jedrenje na dsci.)

Spa & wellness

Resort se može pohvaliti raznolikom ponudom vrhunske opreme za vežbanje kao i mogićnosti individualnih treninga i sesije joge u fitnes centru, različite opcije meditacije, Wellnes Village spa koji će probuditi sva vaša čula.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

FURAVERI MALDIVES
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "543,545" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.1050 RSD