• /
  • Zanimljivosti
PRIČA O ISTANBULU: Kako se nežno i neprimetno uvlači pod kožu Grad na sedam brdaNekada prestonica tri velika carstva, Rimskog, Vizantijskog i Osmanskog, a danas najveći grad u Turskoj i njen kulturni i privredni centar (више…)

Detaljnije...


ZELENA DOLINA HURGADE: Sahl Hasheesh, mesto gde vaši snovi ne prestaju nakon buđenjaRano je jutro, još uvek je zima i napolju je prilično ledeno. Deluje nezamislivo da na samo tri sata leta od Beograda, preko cele godine živi pravo, pravcato leto. Onima koji su se prvi put uputili ka Egiptu zaista je teško da to zamisle i zato dozvoljavaju sebi da negoduju zbog ranog ustajanja, pospanosti i hladnoće. Kada iznad oblaka, iz sve snage grane sunce, a ubrzo nakon toga pod sobom ugledate nepregledno prostranstvo peska i pustinjskog kamena, već ste dobrim delom preboleli sve probleme ranojutarnjeg leta. (више…)

Detaljnije...


Zašto je pametno da sada uplatite svoje letovanje?

Zašto je pametno da sada uplatite svoje letovanje

Iako vama to ne deluje tako kada pogledate kroz prozor ili zakoračite na ulicu, leto je već uveliko počelo. Još malo pričekajte sa brisanjem prašine sa kofera i pakovanjem, ali nikako nemojte sve prepustiti slučaju. U agenciji “1 A Travel” , kao i čitavu deceniju unazad, čekaju vas zanimljive destinacije i izuzetno primamljive ponude. (више…)

Detaljnije...


Nov hotel koji Kireniji daje novi izgled i sjajU toku su popusti za rane uplate, pa se tako u pojedinim hotelima, sa aktuelnim cenama može uštedeti i do 40%. (више…)

Detaljnije...


Raj za golfere i porodični odmorUkoliko odlučite da svoj odmor provedete u Turskoj, Antalijskoj regiji, budite sigurni da ste napravili pravi izbor, a ako još odaberete Belek i hotel „Titanic Deluxe Belek“, računajte na to da će vam odmor biti nezaboravan. (више…)

Detaljnije...


Društvene mreže
© 2008-2017 | Uslovi korišćenja
Sva prava zadržana

Budite obavešteni


Korisnička podrška
011 655 78 00
info@1atravel.rs
Početna | O nama | Uslovi putovanja | Aranžmani | Katalog | Kontakt