YADIS HAMMAMET

YADIS HAMMAMET

Lokacija

Hotel se nalazi 6km od centra Hammameta, 60km od aerodroma u Tunisu.

Opšti podaci

Hotel se može pohvaliti dobrom lokacijom, nalazi se u turističkoj zoni El Mrezka, 6km od centra Hammameta, u blizini Marine i starog grada koji je protkan uskim ulicama i istorijskim jezgrom idealno mesto za večernje šetnje. Od aerodroma u Tunisu udaljen je 60km. U ponudi ima 226 smeštajne jedinice koje se nalaze u petospratnoj zgradi. Gostima su na raspolaganju glavni restoran sa internacionalnom kuhinjom, nekoliko barova Centralni otvoren tokom cele sezone, Pool bar ( od juna do septembra u zavisnosti od vremenskih uslova), bar na plaži.

Za decu tu su Mini club, dečiji bazen.

Plaža

Hotel ima svoju privatnu peščanu plažu koja se nalazi preko puta hotela, prelazi se manja ulica udaljenost oko 30m.  Ležaljke i suncobrani se ne plaćaju, za peškire ostavlja se depozit 20 TND.

Smeštaj

Hotelski kompleks raspolaže sa 226 smeštajne jedinice rasporedjene u petospratnoj zgradi.
Sve sobe imaju balkon ili terasu, SAT TV, klimu, mini bar, sef, telefon, kupatilo sa  tuš kabinom, fen za kosu. 
Standard sobe površine oko 16m² 
Family sobe površine 21m² 

Plaća se: Sef u sobi, WiFi

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi  glavni restoran, nekoliko barova Beach, Pool i Central bar
Plaća se: sveže ceđeni sokovi, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Hotel poseduje dobro opremljeni konferencijski centar sa amfiteatrom, salom za sastanke, servis za pranje i peglanje veša, Spa Centar, doktor na poziv. Wi-Fi je besplatan u lobiju.

Sport i zabava

Hotel ima 3 bazena na otvorenom, od kojih je jedan za decu, animacije večernje i dnevne.

Spa & wellness

Gostima su na raspolaganju tursko kupatilo, sauna, jacuzzi.
Plaća se: tretmani za negu lica i tela, pilinzi, masaže, tursko kupatilo, sauna, jacuzzi.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

YADIS HAMMAMET
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "483,482" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.0802 RSD