WALDORF ASTORIA MALDIVES

WALDORF ASTORIA MALDIVES

Lokacija

Hotel je udaljen od Male aerodroma oko 26 kilometara, tj. na oko 45 minuta vožnje jahtom od aerodroma. Nalazi se na Ithaafushi ostrvu, u okviru južnog dela Male atola na oko 8 kilometara od centra grada.

Opšti podaci

Waldorf Astoria Maldives je popularan izbor među putnicima na Maldivima, bilo da istražuju ili samo prolaze. Nudeći razne sadržaje i usluge, objekat pruža sve što vam je potrebno za dobar san. Ponuda ovog luksuznog hotela uključuje čak 11 ugostiteljskih objekata, najpoznatiji je restoran na vrhu drveta. 

Plaža

Hotel ima svoju peščanu plažu.

Smeštaj

Svaka vila poseduje dnevni boravak na otvorenom sa prelivnim bazenom i viseći divan. Horizontalno arhitektonsko rešenje vile osigurava spektakularan pogled na azurnu vodu. Sadržaji vile uključuju izbor čajeva, kafu, mini-bar i iPad kontroler u sobi. Luksuzno i moderno kupatilo poseduje garderobere, dupli umivaonik sa ogledalom, tuš u zatvorenom i na otvorenom, kao i ovalnu kadu.
Beach Villa 234 
m² 
Reef Villa 279 
m² 
Overwater Villa 283 
m²  
Stella Maris Villa 565 
m² 
Ithaafushi – privatno ostrvo 32.000 
m² 

Hrana i piće

Hotel ima nekoliko restorana: Terra, Zuma Maldives(japanska kuhinja), Yasmeen(bliskoistočna kuhinja), Li Long(kineska kuhinja), The Rock, The Ledge by Dave Pynt, Glow, Peacock Alley, Amber, Nava.

Ostali sadržaji

Ostali sadržaji u hotelu: 

– Prodavnica suvenira                  – Prostorija sa igricama
– Budilnik                                        – Usluge konsijerža 
– Čuvanje dece                              – Teniski teren
– Mini bar                                       – Menjačnjica

Sport i zabava

Aktivnosti u okviru hotela uključuju ronjenje i sportove na vodi, jogu, teniski teren, fitnes centar i park za mlade istraživače sa dnevnim programima za decu i uslugom čuvanja dece. Svaka vila uključuje besplatno korišćenje bicikala.

Spa & wellness

Hotel poseduje welness & spa centar koji nudi 10 vila za tretmane. 

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

MALDIVI 2023

Program Putovanja

MALDIVI INDIVIDUALNO

Individualno putovanje - 7 noćenja

Maldivi su arhipelag u Indijskom okeanu koji se sastoji od preko 1.000 ostrva. Nalaze se južno od Indije i Šri Lanke, i jedna su od najpopularnijih turističkih destinacija na svetu. Ostrva Maldiva su poznata po svojim prelepim plažama sa belim peskom i kristalno čistim tirkiznim morem. Ovo nebesko okruženje je savršeno za opuštanje, sunčanje i uživanje u morskim aktivnostima kao što su ronjenje, snorkling, jedrenje, ribolov i druge.

Tropski raj na Indijskom okeanu

Pored prirodnih lepota, Maldivi su poznati i po luksuznim odmaralištima, vilama na vodi i ekskluzivnim spa centrima. U ovom raju na zemlji posetioci mogu da se osećaju kao da su u potpuno drugom svetu, okruženi lepotom i udobnošću. Maldivi su takođe poznati po svojoj bogatoj kulturi i tradiciji. Ljudi sa Maldiva, poznati kao Maldivci, često nose tradicionalnu odeću i prave umetnička dela od kokosovih ljuski i drugih lokalnih materijala.

Klima

Klima na Maldivima je tropska i monsunska, sa kišnim periodom i sa više od 300 sunčanih dana godišnje. Dnevne temperature se tokom cele godine kreću od 25-32 stepena Celzijusovih dok vlažnost vazduha ide i do 80%. Period od maja do novembra je sa višim stepenom vlažnosti vazduha i većom mogućnošću za padavinama dok je period od novembra do maja vezan za suvo i toplo vreme.

Individualno putovanje – na zahtev putnika

Datumi putovanja i broj noćenja samo su prikazani kao kalkulaltivni primer.

Putnici se obraćaju zaposlenima u agenciji oko izbora datuma, broja noćenja, hotela i transfera na osnovu čega im se priprema ponuda.

Polasci od 06.05.2023-23.10.2023

Primer programa putovanja 9 dana – 7 noćenja

1. DAN

BEOGRAD – DUBAI

Let avionom kompanije Beograd - Dubai. Primer: FlyDubai FZ-1746 poletanje oko 14h. Sletanje Dubai oko 21h.

 

2.- 7. DAN

DUBAI - MALDIVI

Let avionom Dubai – Male. Primer: FlyDubai FZ-1207 poletanje oko 02h. a sletanje na Male oko 07:45h. Transfer avionom ili gliserom do izabranog hotela. Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge. Vreme predviđeno za odmor i individualne aktivnosti. Noćenja.

 

8. DAN

MALDIVI – DUBAI

Napuštanje sobe prema hotelskim pravilima. Transfer avionom ili gliserom OD izabranog hotela do aerodroma. Let za Dubai. Primer: FlyDubai FZ-1750 poletanje oko 23:40h.

 

9. DAN

DUBAI – BEOGRAD

Sletanje Dubai oko 03h. Let za Beograd. Primer: FlyDubai FZ-1745 poletanje oko 09h. Sletanje u Beograd oko 13h.

VAŽNE NAPOMENE:

 • Putovanje je osmišljeno za individualne putnike, bez pratnje vodiča. Potvrda rezervacije smeštaja čeka se najviše 48 sati od momenta rezervisanja tj. uplate.
 • Neophodno je pri rezervaciji uplatiti 100% za avio karte i ostale usluge.
 • Moguće je korigovati datume, termine polazaka i broj dana uz korekciju cene (cena zavisi od raspoloživosti u hotelu/avio prevozu).
 • Konačna cena zavisi od trenutne raspoloživosti u hotelu/avio prevozu i podložna je promenama shodno cenama koje su važeće u momentu rezervacije. Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog programa.
 • Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu ili promene u tarifama prevoznika u zakonski predviđenim slučajevima
 • Iskazana cena je data na osnovu trenutne cene smeštaja, prevoza na redovnim linijama i transfera. Cena karte zavisi od raspoložive klase na letu određenog datuma.
 • Transferi od aerodroma Male (Maldivi) do izabranog hotela obavljaju gliserom, hidroavionom ili lokalnim letovima. Neka ostrva nude različite vrste transfera. Bliže informacije možete videti u opisu hotela ili kod zaposlenih u agenciji. Organizacija svih transfera se usklađuje svakodnevno prema novim dolascima putnika. Iz tog razloga raspored transfera je konačan tek 24h pre dolaska, a agencija na to ne može uticati. Dolazak na aerodrom moguć tek 3 sata pre odlaznog leta sa Maldiva.
 • Transfer brzim brodom: mnogi hoteli nude transfer 24h, gde može postojati doplata za noćni transfer. Kod noćnog dolaska, transfer se može koristiti samo ukoliko je ta noć u hotelu prethodno rezervisana. Ukoliko nije, preporučujemo rezervaciju noćenja u jednom od hotela na aerodromu ili ostrvu Male.
 • Transfer hidroavionom: prilikom dolaska/odlaska na/sa aerodroma između 15h i 9h ili prilikom loših vremenskih prilika, transferi se ne mogu realizovati. U tom slučaju može doći do propuštanja prvog/poslednjeg noćenja u hotelu. Da biste izbegli duga čekanja na aerodromu, pogotovo kod noćnih letova, preporučujemo rezervaciju dnevnog boravka ili noćenja u jednom od hotela na aerodromu ili ostrvu Male. Obratite pažnju da mnogi hoteli imaju uračunat transfer lokalnim letom, dok je transfer hidroavionom moguć uz doplatu. Takođe u slučaju nepovoljnih vremenskih uslova, transfer se ne može realizovati. Obratite nam se u tom slučaju oko organizacije. Imajte u vidu da nakon sletanja može doći do čekanja na transfer dva do tri sata. Takođe kod transfera avionom, može postojati i međusletanje. Težina prtljaga je ograničena na 20kg. Ručni prtljag podleže uobičajenoj regulativi. Dodatni prtljag se obračunava 4/10 USD po kilogramu. Ovo važi i za ronilačku opremu. Dodatni prtljag vanredno može biti dostavljen naknadnim letom ili brodom. Deca mlađa od 2 godine nemaju svoje mesto niti pravo na uračunat prtljag.
 • Transfer lokalnim letom: lokalni letovi saobraćaju 24 sata i garantuju najveću fleksibilnost. Stoga mnogi hoteli nude ovaj tip transfera. Obavezno obratiti pažnju na opis transfera, prilikom rezervisanja. Od lokalnog aerodroma do hotela najčešće se odvija transfer brzim brodom ili čamcem. Nakon sletanja na Male, može doći do čekanja na transfer dva do tri sata. Uračunato je 20kg prtljaga + ručni prtljag. Prekomerni prtljag se obračunava 2 USD po kilogramu (podložno promenama). Deca mlađa od 2 godine nemaju svoje mesto niti pravo na uračunat prtljag.
 • Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da određeni transfer bude pomeren ili otkazan pa tako dođe do propuštanja letova ili dodatnih troškova noćenja za klijente.

JEDINSTVENA CENA INDIVIDUALNOG PUTOVANJA OBUHVATA:

 • Avio prevoz redovnim linijama na relaciji Beograd – Dubai – Male (Maldivi) – Dubai – Beograd (Kalkulativna uračunata cena povrtane karte sa svim taksama je 1.000€). Cena individualnog putovanja se uvećava za određeni iznos ukoliko je karta skuplja u momentu rezervacije.
 • Transfer aerodrome – hotel - aerodrom
 • Usluge predstavnika na destinaciji na engleskom jeziku
 • 7 noćenja na bazi izabrane usluge u hotelu, prema uplaćenom aranžmanu
 • Troškove organizacije putovanja

JEDINSTVENA CENA INDIVIDUALNOG PUTOVANJA NE OBUHVATA:

 • Putno zdravstveno osiguranje.
 • Individualne troškove.
 • Ostale nepomenute usluge.

NAPOMENA: Sve takse uključujući i YQ taksu za doplatu goriva su podložne promenama i uplaćuju se u poslovnicama agencije ili na račun u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS pre polaska na putovanje. Visina YQ takse koja predstavlja nadoknadu za gorivo i određena je prema ceni goriva u trenutku objavljivanja programa putovanja i sklapanja ugovora sa avio kompanijama. Ukoliko do momenta polaska na put dođe do promene cene goriva shodno oscilacijama na tržištu, visina YQ takse biće naknadno obračunata prema ceni goriva koja je važeća u momentu polaska, a na osnovu zvaničnog obaveštenja avio prevoznika. Putnici će o promeni cene avio prevoza biti obavešteni pisanim putem i biće u obavezi da organizatoru putovanja uplate razliku, što je putnicima programom putovanja kao sastavnim delom ugovora o putovanju saopšteno i što su putnici svojim potpisom na ugovoru o putovanju prihvatili. Takse važe za odrasle i decu stariju od 2 godine.

USLOVI PLAĆANJA:

 • Sve cene su izražene u eurima. Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu NBS na dan uplate.
 • Za rezervaciju je prilikom prijave neophodna uplata od 100% za avio karte i ostale usluge (u slučaju da rezervacija nije potvrđena u roku od 48h ovaj iznos se vraća).
 • Ove odredbe predviđene su Opštim uslovima putovanja 1 A Travel d.o.o. Usled promena na monetarnom tržištu agencija 1 A Travel d.o.o. zadržava pravo korekcije cena na neplaćeni deo aranžmana.

NAČIN PLAĆANJA:

 • AVANSNO u gotovini, platnim karticama ili preko računa, 100% za avio karte i ostale usluge prilikom rezervacije.
 • PLATNIM KARTICAMA (Visa, Dina, Master, Maestro, American Express).

VAŽNE NAPOMENE:

 • Organizator putovanja ne može da utiče na raspored sedišta dodeljen putnicima od strane avio kompanije i shodno tome posebni zahtevi za određenim sedištima nisu mogući.
 • U okviru cene aranžmana je uračunata YQ taksa koja predstavlja nadoknadu za gorivo, u iznosu definisanim ugovorom sa avio kompanijom. Iznos YQ taksi je podložan promeni i zavisi od promene cena goriva na tržištu. U slučaju povećanja taksi, putnik je u obavezi da izvrši doplatu pre započetog putovanja.
 • Popusti za decu važe u pratnji minimum dve odrasle osobe, osim ako je drugačije naznačeno u cenovniku.
 • Cene aranžmana su za tržište Republike Srbije (putnike sa državljanstvom Republike Srbije) i užeg regiona, za putnike ostalih regiona i EU hotelijeri mogu primeniti druge cene u zavisnosti od tržišta s kog putnici dolaze.
 • Pomoćni ležajevi u sobama u kojima je moguć smeštaj za više od dve osobe mogu biti i fotelja ili sofa na razvlačenje i manjih dimenzija od standardnog ležaja.
 • Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora i ino-pratnera. Eventualne naknadne promene koje nisu poznate organizatoru ne mogu biti relevantne. Broj zvezdica u našoj ponudi hoteli nose po zvaničnoj nacionalnoj kategorizaciji.
 • Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija po dolasku. Agencija 1 A Travel proslediće Vaše zahteve i želje, ali nije u mogućnosti da garantuje za iste (spratnost, pogled, tip ležaja, tačno određena lokacija u okviru hotelskog kompleksa i slično, udaljenost od plaže, resotrana itd., ukoliko u ponudi nije tačno i konkretno istaknuta vrsta i tip sobe). Slike soba u katalogu i na sajtu su date radi informacije. Većina hotela ima nekoliko vrsta soba, tako da smeštaj u hotelu ne mora biti u sobi sa slike. Smeštaj je u standardnim (dvokrevetnim) sobama, osim ako nije drugačije naglašeno.
 • Sve sobe u svim hotelima na Maldivima u ponudi 1 A Travela su klimatizovane. Međutim, sistem klimatizacije je različit i zavisi od politike hotela i sezone. U pojedinim hotelima sobe nisu klimatizovane 24 časa dnevno. Hotelijeri zadržavaju pravo da u zavisnosti od vremenskih uslova klimatizaciju ograniče na određeni broj sati dnevno.
 • Određeni broj hotela ima u ponudi sobe sa pogledom na more po posebnoj ceni ili uz odgovarajuću doplatu. Samo u tim hotelima 1 A Travel može garantovati smeštaj u sobi sa pogledom na more. U drugim hotelima takve sobe se dobijaju na upit i ne mogu se garantovati. Sobe za koje je naglašeno da imaju pogled na more, u većini slučajeva imaju bočni pogled na more, ne direktan. Sobe sa bračnim ležajem postoje u većini hotela i njihovo dobijanje se ne može garantovati. Određeni broj hotela u svom sastavu ima deo soba u okviru glavne zgrade, drugi deo u klubu ili aneksu. Ako je cenovnikom naglašena lokacija sobe, onda je ona garantovana, ako nije, onda se ona ne može garantovati i važi pravilo „Run of house“, odnosno recepcija određuje lokaciju sobe prema raspoloživosti u trenutku stizanja gostiju.
 • Predviđen ulazak u hotelske sobe je posle 15h prvog dana, a napuštanje soba poslednjeg dana najkasnije do 10h. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu nakon definisanog vremena iziskuje dodatna plaćanja koja se vrše direktno na recepciji hotela.
 • U svim hotelima usluga je po principu samoposluživanja-izbor više jela po hotelskim pravilima, osim ako nije drugačije navedeno i ugovoreno. Hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja putnika u nekim periodima servira meni, umesto samoposluživanja, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.
 • Sadržaj All Inclusive usluge, različit je od hotela do hotela i gosti počinju sa korišćenjem usluge od momenta prijave u hotel, a završavaju sa uslugom All Inclusiva prilikom odjavljivanja iz hotela, pa samim tim nije određena usluga kojom počinju i završavaju boravak, jer se uključuju u All Inclusive koncept hotela.
 • Dress code je obavezan za vreme obroka u svim hotelima (zabrana ulaska u kupaćim kostimima i šorcu, formalan način oblačenja).
 • Organizator putovanja zadržava pravo mogućnosti izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu) u zavisnosti od objektivnih okolnosti.
 • Vreme trajanja transfera od aerodroma Male (Maldivi) do hotela, zavisi i od broja putnika koji imaju transfer do različitih hotela u istoj regiji.
 • Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu i dužan je da prilikom prijave na putovanje u prodajnom mestu dostavi broj pasoša. Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Agencija ne ceni validnost putne isprave, ne snosi odgovornost za validnost iste i nije odgovorna u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku prelazak. U slučaju ne dobijanja vize smatra se da je putnik odustao od putovanja, a troškovi na ime odustanka se naplaćuju prema Opštim uslovima putovanja.
 • Vremena leta su podložna izmenama u zavisnosti od uslova u saobraćaju (raspoloživost aviona kod avio-kompanije, opterećenost beogradskog i odredišnog aerodroma) koji u letnjoj sezoni mogu biti otežani. Vreme leta se potvrđuje dva dana pred put i o njemu se putnici potom i obaveštavaju. Vreme leta za povratak se putnicima saopštava od strane predstavnika lično, putem oglasne table ili pisane poruke najčešće jedan dan pre povratka. Molimo putnike da sva vremena provere u agenciji ili sa agencijskim predstavnikom. Cena putovanja se obračunava po broju ostvarenih noćenja.
 • Dokumentacija za putovanje dobija se u ageniji po isplati kompletnog aranžmana. Po dolasku na aerodrom, potrebno je obaviti čekiranje, predaju prtljaga i pasošku kontrolu. U letnjoj sezoni je zbog gužve na aerodromu za ovo potrebno više vremena pa molimo putnike da na aerodrom dolaze na vreme, odnosno 2 sata pre leta.
 • Putnici mogu nositi do 20 kg prtljaga (ili u zavisnoti od pravila avio kompanije) koji se predaje prilikom čekiranja i jednu torbu kao ručni prtljag. U ručnom prtljagu nisu dozvoljene makazice, manikir setovi i drugi oštri metalni predmeti, kao ni bilo koja vrsta tečnosti, što je propisano pravilima reda i poslovanja svih avio kompanija. Organizator putovanja ne preuzima odgovornost za izgubljeni, oštećeni ili ukradeni prtljag. Sva svoja prava u vezi sa prtljagom koji je izgubljen ili oštećen, putnik ostvaruje obraćajući se direktno prevozniku ili pružaocu usluge smeštaja, prema međunarodnim ili domaćim propisima i važećim uzansama.
 • Osoblje avio kompanije ima pravo da po sopstvenoj proceni ne dozvoli ukrcavanje trudnici, osim ako ona ima potvrdu od lekara kojom se potvrđuje da je sposobna za let avionom. Te potvrde imaju rok važenja, pa na to treba obratiti pažnju kako prilikom polaska na put, tako i prilikom povratka.
 • Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta u organizaciji ino-partnera
 • Cene se mogu korigovati shodno Opštim uslovima putovanja, a u slučaju promena na monetarnom tržištu ili promene tarifa prevoznika.
 • 1 A Travel d.o.o. ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
 • Agencija 1 A Travel d.o.o. zadržava pravo promene redosleda sadržaja programa usled vanrednih okolnosti na koje nije mogla uticati.
 • Opisi i fotografije smeštajnih kapaciteta nalaze se na web sajtu www.1atravel.rs

MOLIMO PUTNIKE DA PAŽLJIVO PROČITAJU OPŠTE USLOVE PUTOVANJA AGENCIJE 1 A TRAVEL D.O.O. USAGLAŠENE SA YUTA STANDARDOM KOJI JE SASTAVNI DEO OVOG PROGRAMA.

PROGRAM PUTOVANJA BR. 2 VAŽI OD 05.06.2023

CENOVNIK KOJI SE PRETRAGOM NA WEB SAJTU ORGANIZATORA PUTOVANJA DOBIJA NAKON UNOŠENJA SVIH TRAŽENIH PARAMETARA JE SASTAVNI DEO PROGRAMA PUTOVANJA.

Program putovanja važi uz Opšte uslove putovanja organizatora 1 A TRAVEL d.o.o.

Licenca br. OTP 102/2021 kategorija A

WALDORF ASTORIA MALDIVES
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["meta_query"]=> array(3) { ["priority"]=> array(2) { ["key"]=> string(18) "onesystem_priority" ["value"]=> string(1) "1" } ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "543,545" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } }
1 EUR = 117.1990 RSD