VOYAGE BELEK

Lokacija

Nalazi se u Beleku na sopstvenoj plaži, oko 2km od centra Beleka, oko 45km od centra Antalije i oko 35km od aerodroma Antalija.

Opšti podaci

Hotel je izgrađen je 2007. godine, poslednje renoviranje je obavljeno u zimskom periodu 2018-2019. godine. Sastoji se od sedmospratne glavne zgrade, A i B bloka i bungalova. Zauzima 93.500m² prostora i ukupno ima 596 soba (standardne, family, deluxe sobe i kraljevski apartman).

Hotel ima dva glavna restorana od kojih je jedan namenjen samo za goste starije od 16 godina, 3 snack restorana, 7 a la carte restorana (turski, italijanski, kineski, meksički, riblji, grčki, japanski i “Steak”), 15 barova, “Cuisine 24” (otvoren 24h), 15 barova i poslastičarnicu.

Za decu tu je Tugi dečiji klub (4-15 godina), igralište, TV soba, tematske animacije, mini disco, tobogani, 2 dečija bazena, luna park, dečiji meni.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža

Hotel ima svoju 300m dugu peščanu plažu sa dva doka i plavom zastavicom. Ležaljke, suncobrani i dušeci se ne plaćaju.

Plaća se: paviljoni na plaži.

Smeštaj

Svi tipovi soba imaju digitalni sistem zaključavanja, digitalni sef, ketler (set sa čajem i kafom), klimu, pod od laminata, mini bar (dopunjava se jednom dnevno), LCD TV sa muzičkim i satelitskim programima, ogledalo za šminkanje, fen, bade mantil i papuče, tuš kabinu, balkon ili terasu.

A block standard room
 – pogled ka kopnu, veličine su oko 32 m², imaju jednu spavaću sobu u koju se mogu smestiti 2 odrasle osobe i dvoje dece ili 3 odrasle i beba.

B block standard room – pogled ka kopnu veličine su oko 32 m², imaju jednu spavaću sobu u koju se mogu smestiti 2 odrasle osobe i jedno dete i beba ili 3 odrasle.

Bungalow superior standard –
je veličine oko 37 m², ima jednu spavaću sobu i mogu se smestiti 2 odrasle i dvoje dece ili 3 odrasle i beba. 

Standardna soba sa bočnim pogledom ka moru u glavnoj zgradi ima veličinu 32 m², jednu spavaću sobu i mogu se smestiti 2 odrasle osobe i dvoje dece ili 3 odrasle i beba.

A block porodična soba sa pogledom ka kopnu –
ima veličinu 52 m², dve spavaće sobe (u jednoj bračni ležaj, a u drugoj dva odvojena), dve tuš kabine i mogu se smestiti 4 odrasle osobe i beba.

Porodična soba sa bočnim pogledom ka moru u glavnoj zgradi
je veličine 60 m², dve spavaće sobe (u jednoj bračni ležaj, a u drugoj dva odvojena), 2 tuš kabine i mogu biti smeštene 2 do 5 odraslih osoba.

Plaća se: room service, telefon.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je Ultra All Inclusive koji podrazumeva veliki izbor toplih i hladnih lokalnih alkoholnih i bezalkoholnih pića, određene brendove stranih alkoholnih i bezalkoholnih (raki, vino, pivo, vodka, tequila, vermouth, gin, rum…) kao i raznovrsnu hranu koja se poslužuje u nekoliko restorana. Gostima su na raspolaganju dva glavna restorana: “Degusto” (sa delom za bebe i decu) i “Degusto +16” isključivo za goste starije od 16 godina, gde se služe doručak, ručak i večera na bazi samoposluživanja, kao i u restoranu Cuisine 24 koji je otvoren 24h.

Ponudu hotela obogaćuje 7 a la carte restorana, uz rezeravciju neophodna i doplata, 3 restorana gde se služi užina (family, laguna i adult snack), poslastičarnica i 15 barova.

Plaća se: a’ la carte restorani, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, flaširana vina, sokovi od sveže ceđenog voća i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Parking, medicinska sestra, soba sa kompjuterskim igricama.

Plaća se: Lekar, frizer, servis za pranje i peglanje veša, telefon, faks, 2 konferencijske sale, rent-a-car, šoping centar.

Sport i zabava

Hotel ima nekoliko bazena, glavni otvoreni bazen sa delom za decu, otvoreni bazen samo za starije od 16 godina, zatvoreni bazen za odrasle i za decu, aqua park sa 6 tobogana za odrasle i dečiji aqua park (radi od 10 do 12:30 i od 14 do 17:30h), Garden Pool (koji se greje zimi) i Laguna bazene za odrasle i decu.

Gostima su na raspolaganju i pikado, stoni tenis/tenis, boćanje, badminton, vožnja kanua, yoga, odbojka na plaži, takmičenja i gimnastika u vodi, mini golf, fudbal, streljaštvo, aerobic.

Što se tiče zabave i animacije, gosti imaju priliku da pogledaju neke od hotelskih show programa: akrobate, iluzioniste, programe sa živom muzikom, poznatim plesnim grupama i folklorom. Tri puta nedeljno se organizuju žurke.

Plaća se: motorizovani vodeni sportovi, časovi tenisa i golfa.

Za najmlađe

Tugi dečiji klub dostupan je najmlađim gostima u periodu od 10 do 24h od Aprila do Oktobra. Podeljen je prema starosnoj dobi dece: Mini (3 godine / deca mlađa od tri godine mogu učestvovati u aktivnostima mini kluba isključivo uz nadzor roditelja), Midi (4 – 7 godina), Maxi (8 – 12 godina) i Teen Club za decu od 13 do 15 godina (u periodu od 15 Juna do 15 Septembra), gde mogu učestvovati u različitim takmičenjima i aktivnostima od časova kuvanja (pice, hleba, kolačića), preko ‘dana pirata’ i Olimpijskih igara, do žurki i mini disco-a.

Na raspolaganju su dečiji otvoren i zatvoren bazen, kao i aqua park sa toboganima i prskalicama, igralište, TV soba, spavaonica.

Plaća se: čuvanje dece

Spa & wellness

Tursko kupatilo (Hamam), sauna, parno kupatilo, šok tuš, vitamin bar.

Plaća se: SPA tretmani, masaže, usluge i nega lica i tela.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

VOYAGE BELEK
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "266,260" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.1708 RSD