VOYAGE BELEK GOLF SPA - 1 A Travel turistička agencija

VOYAGE BELEK GOLF SPA

VOYAGE BELEK GOLF SPA

Lokacija

Nalazi se u Beleku na sopstvenoj plaži, oko 2km od centra Beleka, oko 45km od centra Antalije i oko 35 km od aerodroma Antalija.

Opšti podaci

Hotel je izgrađen je 2007. godine, poslednje renoviranje je obavljeno u zimskom periodu 2018-2019 godine. Sastoji se od glavne zgrade, A bloka, B bloka (pogled kopno) i bungalova. Zauzima 93.500m² prostora i ukupno ima 559 soba (standardne, family, deluxe sobe i kraljevski apartman).

Hotel ima dva glavna restorana od kojih je jedan namenjen samo za goste starije od 16 godina, 3 snack restorana, 7 a la carte restorana (turski, italijanski, kineski, meksički, riblji, grčki, japanski i “Steak”), 15 barova, diskoteku, “Cuisine 24” (otvoren 24h) i poslastičarnicu.

Za decu tu je Kid’s klub (4-15 godina), igralište, trambolina, TV soba, tematske animacije, mini disko, tobogani, 2 dečija bazena, luna park, dečiji meni.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža

Hotel ima svoju 300m dugu peščanu plažu sa dva doka i plavom zastavicom. Ležaljke, suncobrani i dušeci se ne plaćaju.

Plaćaju se: paviljoni na plaži.

Smeštaj

Sve standardne sobe imaju pod od laminata, split klima, balkon, tuš, fen, direktan telefon, mini bar, sef, satelitska TV sa muzičkim kanalima, ogledalo za šminkanje, papuče i bademantil, ketler, set za kafu i čaj, Wi-Fi internet.

Plaća se: room service, telefon.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je Ultra all inclusive, samoposluživanje u glavnom restoranu (doručak, kasni doruičak, ručak, večera, ponoćna užina), lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, dijetalni i dečiji bife, roštilj, pecivo, turske palačinke u raznim delovima hotela u različito doba dana, sladoled od 10:30-18:00, voće na plaži, jednom u toku boravka a la carte restoran uz rezervaciju (osim italijanskog, japanskog i steak restorana koji se plaćaju).

Plaćaju se: a la carte restorani (italijanski, japanski i steak, obavezna rezervacija dan ranije), uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, flaširana vina, sokovi od sveže ceđenog voća i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Parking, shuttle do Montgomerie Golf terena. 

Plaćaju se: Lekar, frizer, servis za pranje i peglanje veša, telefon, faks, 2 konferencijske sale, rent-a-car, šoping centar.

Sport i zabava

Glavni otvoreni bazen, dečiji bazen, Garden bazen, bazen samo za odrasle, akva park bazen sa 6 tobogana i 1 dečijim toboganom, zatvoreni bazen, dnevne i večernje animacije i programi, surfovanje uz sertifikat, luna park, fitness centar, igraonica, pikado, fudbal, vaterpolo, joga, teretana, boćanje, badmington, stoni tenis, odbojka na plaži, mini golf, teniski tereni, kurs kuvanja, Wi-Fi internet konekcija u lobiju i javnim prostorima (sa ograničenom brzinom i brojem korisnika).

Plaćaju se: katamaran, banana, parasejling, jet ski, ringo, skijanje na vodi, oprema za tenis i osvetljenje terena, bilijar, kuglanje, internet café, golf u klubu Montgomerie Golf Club (18 rupa) u susednom hotelu Maxx Royal Belek Golf & Resort koji pripada istom lancu hotela i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Tursko kupatilo (Hamam), sauna, parno kupatilo, šok tuš, vitamin bar.

Plaćaju se: masaže, piling, Spa i tretmani nege lica i tela.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

VOYAGE BELEK GOLF SPA