TRENDY LARA - 1 A Travel turistička agencija

Lokacija

Antalija, Lara – 15 km od aerodroma u Antaliji, blizu reke, 25 km od centra Antalije.

Plaža

Hotel je udaljen oko 450 m od svoje peščane plaže koja se nalazi sa druge strane reke. Do plaže se dolazi brodićem za par minuta. Na plaži su dostupni ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu besplatno.

Smeštaj

Sve standardne sobe imaju: parket, set za čaj i kafu, sef, papuče, mini bar (dopunjava se svakodnevno sokovima, vodom i pivom), stočić, telefon, klima uređaj, balkon, satelitsku TV sa muzičkim kanalima, kupatilo sa tuš kadom, fen za kosu, radni sto.

Plaća se: room service.

Standardne sobe su veličine oko 36 m2, porodične dupleks (family duplex) sobe imaju oko 50 m2, dok porodične (family) sobe i Garden Suite zauzimaju površinu od oko 55 m2.

Ostali sadržaji

Lekar, šoping centar, biznis centar, faks, lekar, frizer, pranje i peglanje veša, rent-a-car.

Sport i zabava

Nekoliko bazena, jedan bazen sa slanom vodom koji se greje u toku zime, zatvoreni bazen, aqua park koji je otvoren od 10h-12h i 14:30h-17:30h sa 5 tobogana namenjenih deci i 7 tobogana za odrasle, jutarnja gimnastika, aerobik, step aerobik, boćanje, odbojka na plaži, vaterpolo, mini fudbal, tenis, fitnes centar, animacije, stoni tenis, pikado, muzički program, večernji nastupi i animacije, mini klub, Wi-Fi internet u svim javnim prostorijama hotela (sa ograničenom brzinom i brojem korisnika).

Plaća se: tenis u večernjim satima, bilijar, kuglanje, internet centar, sportovi na vodi i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Tursko kupatilo (hamam), parno kupatilo, sauna.

Plaća se: masaže i tretmani u Spa centru.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

TRENDY LARA