TITANIC DELUXE LARA

TITANIC DELUXE LARA

Lokacija

Nalazi se u Antaliji, Lara, na sopstvenoj plaži, oko 12km od centra Antalije i oko 10km od Antalijskog aerodroma.

Opšti podaci

Hotel je otvoren 2003. godine a renoviran je 2014. godine, prostire se na površini od 95.000m². Glavna zgrada koja je u obliku broda ima 9 spratova, dok je u bašti aneks zgrada sa family sobama.

Hotel raspolaže kapacitetom od 586 soba (536 standardne od čega 7 za osobe sa posebnim potrebama, 30 family soba u aneks zgradi,  16 Junior Suite, 2 Colonel Suite, 2 Admiral Suite). Sobe u aneksu nisu tako luksuzno opremljene kao u glavnoj zgradi.

Hotel ima glavni restoran “Parkfora”, nekoliko à la carte restorana (Nori – azijska kuhinja, Pascarella – italijanska kuhinja, Çapari – riblji restoran), Stela snack restoran, turski roštilj, night à la carte snack restoran, Tini dečiji snack restoran, poslastičarnicu, poslastičarnicu na plaži, nekoliko barova (Cordelia Lobby, Armonia Pool, Solaris Pool, Vitamin bar na zatvorenom bazenu, Beach bar, Ocean Disco Beach bar i Bowling bar).

Za decu tu je Tini Kids mini club (za decu od 4-7 godina), Junior klub (za decu od 8-11 godina) i tinejdz klub (12 do 16 godina), igralište, bazen sa toboganima na otvorenom, dečiji bife, animacija i specijalni programi.

Plaća se: čuvanje dece, dečija kolica.

Plaža

Hotel je na svojoj dugoj privatnoj peskovitoj plaži na kojoj se nalazi bar. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri se ne naplaćuju.

Plaća se: paviljon na plaži.

Smeštaj

Sve sobe su imaju telefon, Wi-Fi internet, LCD TV sa muzičkim kanalima, mini barom (dopunjava se dnevno), klimu, sef, set za čaj/kafu, bademantil i papuče kao i balkon.

Standard sobe su veličine oko 26m², nalaze se u glavnoj zgradi. Sve standardne sobe imaju tepih.

Annex family room se nalaze u aneks zgradama i sastoji se od dve odvojene spavaće sobe, površine su oko 39m². Sobe na nižem spratu imaju krevete na sprat.

Junior suite ima površinu od 65m² – 85m², nalazi se u glavnoj zgradi i ima pogled na more. Sastoji se od francuskog ležaja, garniture za sedenje, kupatila i balkona.

Colonel suite ima površinu 120m², nalazi se u glavnoj zgradi  i ima pogled na more. Sastoji se od dnevne sobe sa garniturom za sedenje, spavaće sobe sa francuskim ležajem, dečije sobe, kupatilom za odrasle sa jacuzzi-jem, kupatilom sa tuš kabinom i balkonom.

Plaća se: room service, telefon i ostalo van koncepta.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je Deluxe All Inclusive, samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima u glavnom restoranu – doručak, ručak, večera, ponoćna užina, dijetalni meni, vegan meni. U koncept su uključene i užine, sladoled na različitim lokacijama u određenom delu dana, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića i poslastičarnica.

Plaća se: određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, flaširana pića, sokovi od sveže ceđenog voća, à la carte restorani uz rezervaciju (oko 25 eur po osobi) i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Lekar, šoping centar (juvelirnica, butici za odrasle i decu, prodavnica srebra, mini market, prodavnica suvenira i bižuterije, prodavnica kože, cipela i tašni, sportska radnja), internet cafe, pranje veša i hemijsko čišćenje, rent-a-car, 12 sala za konferencije i sastanke, fotograf, kopirnica, fax, nargila.

Sport i zabava

Veliki otvoreni bazen (4.500m²), polu-olimpijski bazen i olimpijski bazen po standardima svetske olimpijske federacije, aqua park sa toboganima (mogu da ga koriste deca starija od 6 godina), fitness centar, step, aerobic, jutarnja gimnastika i gimnastika u vodi, košarka, odbojka na plaži, tenis tokom dana (4 terena), boćanje, gađanje iz vazdušnog oružja, kuglanje, dnevne animacije i programi, diskoteka, večernji programi, muzika uživo.

Plaća se: tenis u večernjim satima, oprema za tenis, kuglanje (4 staze), bilijar, elektronski pikado, kompjuterske igrice, internet café, motorizovani sportovi na vodi, škola plivanja i ronjenja, surf i katamaran (uz licencu) i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Tursko kupatilo (hamam), 2 saune, jacuzzi, parno kupatilo, relax soba, zatvoreni bazen, snežna soba.

Plaća se: Spa tretmani, masaže, nega lica i tela/ VIP soba za masažu, manikir i pedikir, frizerski salon.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

TITANIC DELUXE LARA
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "264,260" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.1933 RSD