Lokacija

Nalazi se u oblasti Qawra, oko 1km od centra, na pešačkoj udaljenosti od prelepe javne plaže i na 20 minuta vožnje od aerodroma.

Plaža

Sunflower hotel se nalazi u blizni prelepe javne plaže. Pored toga gosti mogu uživati u bazenu na krovu hotela.

Smeštaj

Hotel u ponudi ima 108 soba sa pogledom na more. Sve sobe imaju klimu, brz Wi-fi intenet, sef, TV, telefon, kupatilo, fen, balkon ili terasu.

Plaća se: sef, room service.

Hrana i piće

Hotel ima uslugu noćenja sa doručkom (kontonentalni doručak) ili polupansiona na bazi samoposluživanja – izbor više jela u glavnom restoranu. Osim glavnog restoraan sa internacionalnom kuhinjom, hotel poseduje i snack bar pored bazena, swim-up bar i posebni dijetalni meni.

Ostali sadržaji

Hotel u ponudi ima jedan bazen na otovorenom i jedan zatvoreni, bazen na korovu i sezonske bazene (jedan na otvorenom i jedan zatvoreni), spa i wellness centar, đakuzi, terapeutsku masažu, biblioteku, animacije, ronjenje, teretanu i fitnes.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.