SUENO HOTELS GOLF - 1 A Travel turistička agencija

SUENO HOTELS GOLF

SUENO HOTELS GOLF

Lokacija

Nalazi se u Beleku, oko 3km od mesta Kadriye, oko 5km od centra Beleka, oko 40km od centra Antalije i oko 30km od aerodroma Antalija.

Opšti podaci

Resort je otvoren 2007. godine i prostire se na 1.410.000m2. Čine ga šestospratna glavna zgrada i golf klub. Hotel ima 174 sobe (86 standardnih od kojih su 2 za osobe sa posebnim potrebama, 71 Senior sobu, 15 apartmana raznih veličina i 2 kraljevska apartmana).

Tu su još i glavni restoran (Albatros), restoran Club House, 2 a la carte restorana (Chef’s, Birdie), 8 barova (Green’s, Vitamin & Pool, Driving Range, Amphi, Bunker, Beach, Pier, Buggy Bar).
Za decu je tu dečiji bazen i mini klub za decu od 4 – 12 godina.

Gosti hotela Sueno Golf Belek amogu da koriste sve sadržaje i usluge novog resorta Sueno Hotels Deluxe Belek.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža

Resort ima svoju peščanu plažu sa Plavom zastavicom, udaljenu 400m od resorta. Do plaže besplatno vozi šatl bus. Suncobrani, ležaljke i peškiri se ne plaćaju.

Smeštaj

Sve sobe poseduju balkon, centralnu klimu, sef, ketler, LCD TV sa satelitskim i muzičkim kanalima, kupatilo sa tušem ili kadom, fen, bade mantil, papuče, tepih, kablovski i Wi-Fi internet.

Plaćaju se: mini bar, room service. telefon.

Hrana i piće

Samoposluživanje uz izbor više jela u glavnom restoranu Albatros (doručak, kasni doručak, ručak, večera i ponoćna užina i supe), lokalna alkoholna i bezalkoholna pića 24 časa, sladoled od 12:00h do 16:00h časova na plaži, coffee break od 16:00h do 18:00h časova, užina na plaži od 12:00h do 16:00h časova.

Plaćaju se: luksuzna i premium pića, flaširana pića, energetski napici, sokovi od svežeg voća, Garden Beach Club (Lounge, uz rezervaciju), a la carte restorani i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Lekar, prodavnice, telefon, faks, fotokopiranje, rent-a-car, frizer, servis za pranje veša.

Sport i zabava

Otvoreni bazen, zatvoreni bazen (u okviru Spa centra), bazen za decu, fitness centar, 2 teniska terena, stoni tenis, košarka, odbojka na plaži, 3 fudbalska terena sa svlačionicama, boćanje, pikado, bioskop, šatl servis do plaže, kablovski i Wi-Fi internet (u sobama i lobiju, sa ograničenom brzinom i brojem korisnika), internet kutak.

Plaćaju se: oprema za tenis, osvetljenje fudbalskih terena, profesionalni golf teren sa 2 x 18 rupa, loptice za driving range, oprema za golf, Golf Pro Shop, časovi golfa, motorizovani sportovi na vodi, bilijar, fliperi, stoni fudbal i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Tursko kupatilo (hamam), sauna, parno kupatilo

Plaćaju se: Spa tretmani, tretmani za negu lepote, piling, masaže,

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

SUENO HOTELS GOLF
OTVARAMO 01. JUNA  
Obaveštavamo vas da će naše poslovnice početi sa postepenim otvaranjem od 01. juna 2020. godine a do tada radimo po principu dežurstva od kuće radnim danima od 10 - 14h. Kontakt telefonom i mejlom: info@1atravel.rs (063 1109 858ns@1atravel.rs (063 1109 854‬) mercator@1atravel.rs (063 1109 859‬)