STAMATIA - 1 A Travel turistička agencija

Lokacija

Nalazi se u Južnom Kipru, Aja Napa. Oko 300m od centra Aja Nape i oko 58km od aerodroma Larnaka.

Opšti podaci

Hotel poseduje 131 sobu, restoran, 2 bara. Početkom 2017. godine renovirane su sobe, recepcija. lobiji, restoran, bar, igralište, parking, kuhinja i hotelski ulaz.

Za decu su tu dečiji bazen, igralište, stolice za hranjenje.

Plaža

Hotel se nalazi u blizini gradske plaže koja je udaljena od zgrade hotela oko 100m. Ležaljke i suncobrani na plaži se plaćaju, dok su oko bazena besplatni.

Smeštaj

Superior soba: balkon ili terasa, kupatilo sa kadom ili tušem, fen za kosu, SAT-TV, radio, klima uređaj, Wi-Fi internet, mini frižider.

Plaćaju se: sef, telefon.

Krevetac za bebe, na zahtev.

Hrana i piće

Usluga je polupansion – doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela) i all inclusive, doručak, ručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela), lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, užine, čaj, kafa, kolači i sladoled u određeno doba dana.

Plaćaju se: Kod usluge polupansion sva pića se dodatno plaćaju, kao i sve van usluge i koncepta, po hotelskim pravilima. Kod usluge all inclusive: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, flaširana pića, sokovi od svežeg voća i ostalo van koncepta, po hotelskim pravilima.

Ostali sadržaji

Bazen sa vodopadom, pikado, stoni tenis, TV soba, Wi-Fi internet besplatan u celom hotelu, osim u lobiju, menjačnica, parking, dva puta nedeljno organizovani animacioni programi (muzika uživo).

Plaćaju se: bilijar, internet kutak, lekar, prodavnica, čuvanje dece, pranje vesa,hemijsko čišćenje, rent-a-car.

Spa & wellness

Jacuzzi i teretana.

Plaćaju se: sauna i masaže.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

STAMATIA
OTVARAMO 01. JUNA  
Obaveštavamo vas da će naše poslovnice početi sa postepenim otvaranjem od 01. juna 2020. godine.